Ben jij de enthousiaste junior communicatiemedewerker die wij zoeken?

Ben jij de enthousiaste junior communicatiemedewerker die wij zoeken?

Bij De Bouwcampus gebeurt van alles. En dat betekent dat wij jouw hulp heel goed kunnen gebruiken. Heb jij een (net) afgeronde communicatieopleiding of studeer je binnenkort af en ben jij op zoek naar een uitdagende baan op het snijvlak van communicatie en redactie? Dan ben jij die junior communicatiemedewerker voor 32 uur waar wij naar op zoek zijn.

In Nederland gaan we de komende jaren 900.000 woningen bouwen en als het even kan zijn al die huizen straks ook duurzaam gebouwd. Maar ook moeten onze bruggen, sluizen en gemalen in goede staat verkeren. En in de stedelijke ondergrond moet ruimte blijven zodat er in de stad nog bomen kunnen groeien. Deze maatschappelijke uitdagingen kunnen we alleen uitvoeren als we dat op een hele andere manier en vooral ook seriematig gaan doen. Communicatie speelt daarbij vanzelfsprekend een enorm belangrijke rol. Zo ga je onder andere nieuwsbrieven maken, houd je de website actueel en maak en verstuur je uitnodigingen voor bijeenkomsten.

De resterende tijd ben je aan het werk voor Ouwerkerk Tekst & Advies. Daarvoor ga je lekker veel schrijven en ondersteun je waar nodig je collega’s. Zo ben je de ene dag bezig met het bedenken van content voor social media en de volgende dag help je bij het afronden van een magazine of verkoopbrochure. Zo afwisselend kan het zijn.

Wat wij vragen is:

  • Dat je een brede interesse hebt, maar vooral duurzaamheid en circulariteit boeiende onderwerpen vindt.
  • Dat je een vlotte pen hebt.
  • Dat social media geen geheimen voor je heeft.
  • Dat het werken met Mailchimp je makkelijk afgaat.
  • Dat het je leuk lijkt om op meerdere locaties te werken.
  • Dat je een flexibele instelling hebt.
  • Dat je op dinsdag in Delft werkt.
  • En dat je uiteraard foutloos Nederlands schrijft.

Wat wij bieden:
Je werkt in een gezellig, klein team waar veel ruimte is voor jouw ideeën en creativiteit. Kortom, een leuke baan van 32 uur per week. De ingangsdatum is, als het aan ons ligt, zo spoedig mogelijk. Je krijgt van ons een goede begeleiding en een marktconform salaris. De functie kan eventueel ook op ZZP-basis worden vervuld.

Over De Bouwcampus

Als je wilt dat het écht anders moet, maar nog niet weet hoe. Aan de hand van concrete vraagstukken brengt De Bouwcampus systeemveranderingen te weeg. Binnen drie maatschappelijke opgaven richt het transitietrajecten in met vertegenwoordigers vanuit de gehele keten, dus van minister tot staalvlechters. Oplossingen die daarmee ontstaan, richten zich op opschaling, repeteerbaarheid en versnelling. www.debouwcampus.nl

Over Ouwerkerk Tekst & Advies
Ouwerkerk Tekst & Advies is een communicatiebureau met de focus op vastgoedcommunicatie en verduurzamingstrajecten. Het bedrijf telt zes medewerkers en is gevestigd aan het Koraalrood 153 in Zoetermeer. Neem voor meer informatie over Ouwerkerk Tekst & Advies een kijkje op www.otaweb.nl.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en cv aan Hans Ouwerkerk naar hans.ouwerkerk@debouwcampus.nl.