Contact

Werk jij ook mee aan transities in de bouw?

Sluit aan bij een van de transitietrajecten en zet je persoonlijke ambitie en praktijkervaring in! Ga aan de slag met mensen met dezelfde instelling als jij. Het levert nieuwe inzichten op, voor de maatschappij, je organisatie en voor jezelf. En je draagt bij aan de transitie in de bouw!

Ga naar de Team-pagina voor contactgegevens van het Bouwcampus-team! 

Meedoen

Wil je weten op welke manieren je je bij De Bouwcampus Community kunt aansluiten?

  • 015-20 26 070
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaarheid

De TU Delft Campus is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Van de centraal gelegen gratis parkeervoorzieningen en bushaltes bereik je lopend de plaats van bestemming.

Met de auto en parkeren

Vanaf de A13 neem je afslag 10 Delft-Zuid en volg je de borden TU Delft. Je rijdt rechtsaf de Schoemakerstraat op en de eerste kruising sla je linksaf. Als je direct weer links afslaat kom je terecht op het gratis parkeerterrein genaamd 'Sports', waar 300 parkeerplaatsen en een parkeergarage zijn. Vanaf het parkeerterrein loop je binnen 5 minuten naar de Van der Burghweg 1. Rondom het pand is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Openbaar vervoer

Onze locatie is vanaf Delft Centraal Station bereikbaar met buslijn 69, 40, 174. De dichtsbijzijnde bushaltes zijn de ‘TU Sport en Cultuur’ en ‘TNO Zuidpolder’. Vanaf station Delft-Zuid is het ongeveer 20 minuten lopen.

TU Delft Campus 

De goede bereikbaarheid, het Bouwcampus Café en het netwerk van bouw gerelateerde bedrijven en kennisinstellingen in en rondom de TU Delft Campus maakt het een aantrekkelijke (flex)werkplek en een ontmoetingsplek. Het gebouw is in beheer van de TU Delft. 

Bekijk hier welke bouw-gerelateerde organisaties in gebouw 26 van de TU Delft Campus gevestigd zijn.

Adresgegevens

De Bouwcampus is gevestigd op de eerste etage van de TU Delft Campus, Gebouw 26 A.

Bezoekadres

Van der Burghweg 1
2628 CS Delft