SPARK Campus

Partners
SPARK Campus

SPARK Campus is dé innovatiecampus voor de gebouwde omgeving en een initiatief van de gemeente ’s-Hertogenbosch, provincie Noord-Brabant, Avans, TU/e en Heijmans. Met talentontwikkeling en living labs creëren wij oplossingen die op grote schaal in de ruimtelijke ontwikkeling kunnen worden toegepast. Het netwerk van SPARK bestaat uit ruim 150 bedrijven, daarnaast ontvangen we wekelijks studenten en zijn ruim 15 promovendi aan ons verbonden.


Deel deze pagina

SPARK is de innovatiecampus voor de gebouwde omgeving. Geen gewone campus, maar een plek waar versnelling ontstaat. Ideeën komen direct tot leven. Zo kun je in ons lab je prototype maken, via onze events je netwerk versterken en met ons talentprogramma ervaring opdoen die je direct kan toepassen. Bedenken, maken en toepassen gaan bij ons hand in hand. Zo versnel je vernieuwing en breng je verandering direct in praktijk. Al deze kennis doen we op diezelfde campus op door living labs te faciliteren, tijdelijke studio’s op te zetten, start ups te huisvesten en onderwijs en onderzoek mogelijk te maken.

Waarom? Transitie zorgt juist in de bouw voor enorme uitdagingen: andere systemen, organisaties, cultuur en time-to-market zijn nodig, terwijl stenen niet zomaar meebewegen. Veerkracht en flexibiliteit is echter juist nodig. Van systemen, technieken maar ook vanuit de wijze van samenwerken. En dus SPARK, verandering begint hier.

Ambitie als partner van De Bouwcampus

Cross-over en over de landsgrenzen van onze eigen regio, zou het mooi zijn om de actieve samenwerking met De Bouwcampus op te zoeken.

Contact

Stichting SPARK Campus
Graafsebaan 3
5248 JR Rosmalen
T: +31 73 543 50 00
E: info@sparkcampus.nl

Contactpersoon
Cassandra Vugts, CEO: 06-21272107

Specificaties

Partners