BIMpuls®

Partners
BIMpuls®

Installatiebedrijven ontkomen er niet aan. Het spel is definitief veranderd. Het bouwen van morgen en zelfs vandaag is veranderd. Een nieuw spel met nieuwe regels. Maar hoe krijg je de nieuwe spelregels in de vingers? Door oude spelregels en denkbeeld los te laten. Door over bekende grenzen te gaan. Door samen te werken. Door nieuwe kansen en mogelijkheden te herkennen. BIMpuls® helpt bedrijven het oude los te laten en het nieuwe spel te ontdekken én te implementeren. Met passie, betrokkenheid en vakmanschap. Op weg naar een innovatieve, toekomstgerichte en gezonde bouw- en installatiebranche.


Deel deze pagina

'Bouwen is morgen anders is en wij willen hier graag een bijdrage aan leveren door te laten zien dat het anders kan!'

BIMpuls®  spreekt de taal van de werkvloer, maar hebben weinig woorden nodig. Rebels met visie en recht door zee spiegelen zij bij en met bedrijven wat er  nodig is om een nieuwe koers aan te gaan om het nieuwe spel te beheersen. Nadenken over het nieuwe spel en de nieuwe spelregels vraagt immers om nieuw inzicht, nieuwe energie, maar ook zelfinzicht als organisatie. Het is op zoek gaan naar nieuwe handvatten, naar grip op de nieuwe werkelijkheid,  naar zekeringen die je behoeden te vallen en die je op weg helpen naar de nieuwe top. De adviseurs en trainers/coaches van BIMpuls®  zijn mannen van deze tijd die niet van spelletjes houden maar wel van heldere spelregels. Zij ondersteunen bedrijven met concrete programma’s op maat en incompany. BIMpuls® initieert nieuwe werkplekken waar BIM, Lean en ketensamenwerking logische bouwstenen zijn. BIMpuls® brengt ondernemers in beweging om stappen voorwaarts te zetten in het nieuwe spel; met een netwerk van ondernemers, doeners, visionairs en praktische denkers organiseren zij regelmatig inspiratiebijeenkomsten.

Ambitie als partner van De Bouwcampus

"Grenzen in de bouwkolom vervagen. Dat biedt kansen. Voor alle bedrijven! De Bouwcampus is een uniek platform dat die kansen zichtbaar maakt en partijen bij elkaar brengt die durven na te denken over een nieuwe innovatieve markt waar samenwerken het uitgangspunt is. BIMpuls® wil graag die kansen helpen verzilveren! Omdat het bouwen morgen anders is. Gezamenlijk zijn wij in staat om grenzen weg te gummen en de horizon te verbreden."

Contact

BIMpuls is gevestigd op De Bouwcampus: 
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft
info@bimpuls.nl 

Theo J. Ockhuijsen, Directeur eigenaar: +31 6 52 650 440 / tj.ockhuijsen@bimpuls.nlSpecificatiesPartners