Netwerk

De Bouwcampus

“Veranderen begint bij beslissen dat je je deur openstelt”
Paul Kuijpers Balance&Result

De kracht en de dynamiek van stichting De Bouwcampus zit in het in een vroeg stadium bij elkaar brengen van partijen die gezamenlijk het verschil kunnen maken. Door het verbinden van diverse partijen binnen én buiten de bouwsector, het vormen van coalities en het regisseren en faciliteren van (toevallige) ontmoetingen wordt optimaal gebruik gemaakt van bestaande kennis en expertise.


Deel deze pagina

Partners De Bouwcampus

De Bouwcampus is een initiatief van Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, Bouwend Nederland, TU Delft, de gemeenten Rotterdam en Delft (namens de G4 en de G32 gemeenten). De partners in het netwerk ondersteunen de doelstellingen van De Bouwcampus en dragen bij aan de ontwikkeling van de sector.  

Partneroverzicht

Samenwerkingen

Om een zo groot mogelijke impact te realiseren, werkt De Bouwcampus behalve met de partners uit het eigen netwerk en de organisaties die op De Bouwcampus zijn gehuisvest, nauw en proactief samen met andere netwerkorganisaties, verenigingen van jong professionals, beurzen zoals InfraTech en de andere innovatiehubs in Nederland.

Jong Professionals

Jong Bouwend Nederland, Jong Techniek Nederland, de Ambassadors of Change (Opdrachtgeversforum), jongNLingenieurs en Young Professional Network WOW willen met elkaar en met andere verenigingen van jonge professionals in de bouwsector werken aan de door De Bouwagenda gestelde ambities. De Bouwcampus ondersteunt de verenigingen hierbij. 

Innovatiehubs Nederland

De Bouwcampus werkt samen met andere innovatiehubs in Nederland. Deze zijn regionaal  georiënteerd: Pioneering voor regio Oost, BuildinG voor regio Noord, Spark Campus voor regio Zuid en Booosting voor regio West.