De herinrichting van de stedelijke ondergrond vraagt om jou!

De herinrichting van de stedelijke ondergrond vraagt om jou!

Wil jij je schouders zetten onder het toekomstbestendig maken van de stedelijke ondergrond? Stichting De Bouwcampus is op zoek naar transitiemanagers voor minimaal 4 uur per week. Misschien ben jij al een ambassadeur in dit veld en wil je vanuit je kennis en expertise daar meer mee doen? Dan ben je bij ons vast heel goed op je plaats.

Werk mee aan transities in de ondergrond
Met ingrepen voor de energietransitie en klimaatverandering zullen straten in binnensteden vaker open moeten dan iedereen lief is. Er is een systeemsprong nodig om alle ambities te realiseren. Binnen het traject Herinrichting Stedelijke Ondergrond (HSO) werken we daarom aan nieuwe samenwerkingsvormen die leiden naar integrale oplossingen voor de ondergrondse opgaven. Oplossingen die op de eerste plaats toekomstbestendig zijn maar ook minder overlast geven bij  aanleg, beheer en onderhoud en uiteraard niet duurder uitpakken dan de huidige werkwijze.

Wil jij ook je tanden zetten in een vraagstuk en deze binnenste buiten keren met andere gemotiveerde mensen? Wij nodigen je uit om deel te nemen. Zet jouw persoonlijke ambitie en praktijkervaring in en werk mee aan oplossingen gericht op opschaling, repeteerbaarheid en versnelling. Heb je 4, 8 of meer uur beschikbaar om samen met het team van HSO aan de slag te gaan? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Elke sector is welkom en kan iets betekenen in deze ambitie. Dus of je nu werkt in de bouw, bij een adviesbureau, de gemeente, (toe)leverancier of bij een kennisinstituut, we nodigen je uit om de uitdaging aan te gaan.

Wat wij (idealiter) vragen is:

  • Je bent ambitieus, enthousiast en bezit overtuigingskracht.
  • Je bent een goede verbinder die het leuk vindt om discussies te leiden.
  • Je hebt inzicht in ketensamenwerking.
  • Je hebt inzicht in de belangen van verschillende spelers en de complexiteit van (spel)regels in de (ondergrondse) buitenruimte.
  • Je het inzicht in de praktijk in verschillende regio’s.
  • Je hebt kennis van de dagelijkse praktijk van netbeheerders.
  • Je hebt ervaring met praktijk integrale samenwerking.
  • Je werkt op dinsdag in Delft.

Wat wij bieden:
Je werkt in een gezellig, klein team waar veel ruimte is voor jouw ideeën en expertise. Kortom, een leuke opdracht voor minimaal 4 uur per week (bij voorkeur op dinsdag). De ingangsdatum is, als het aan ons ligt, zo spoedig mogelijk.

Over De Bouwcampus
Als je wilt dat het écht anders moet, maar nog niet weet hoe. Aan de hand van concrete vraagstukken brengt De Bouwcampus systeemveranderingen te weeg. Binnen drie maatschappelijke opgaven richt het transitietrajecten in met vertegenwoordigers vanuit de gehele keten, dus van minister tot staalvlechters. Oplossingen die daarmee ontstaan, richten zich op opschaling, repeteerbaarheid en versnelling. www.debouwcampus.nl

Interesse?
Zie jij jezelf als nieuwe transitiemanager? Neem dan contact op met Wil Kovacs, transitiemanager Herinrichting Stedelijke Ondergrond via wil.kovacs@debouwcampus.nl of 0651115320.