• Start
  • Ruimten en werkplekken

Ruimten en werkplekken

Gebouw

De Bouwcampus in Delft biedt een neutrale ontmoetingsplek waar opdrachtgevers, opdrachtnemers en kennisinstellingen samen innovatieve oplossingen creëren voor vraagstukken op het gebied van leven, wonen en werken. De Bouwcampus heeft hiervoor vergaderruimten, onderwijsruimten en co-creatieruimten beschikbaar. Ook biedt De Bouwcampus mogelijkheden voor bedrijven om zich te vestigen.


Deel deze pagina

Werkruimten

Om de (toevallige) ontmoeting te faciliteren heeft De Bouwcampus een aantal state of the art faciliteiten beschikbaar zoals vergaderruimten, onderwijsruimten en co-creatieruimten.

De goede bereikbaarheid, het Bouwcampus Café én het netwerk van bedrijven en (kennis)instellingen in en rondom De Bouwcampus maakt het ook een aantrekkelijke flexwerkplek en een slimme plek om, onder het genot van een kopje koffie, af te spreken.

Heb je interesse in het huren van werkruimten? Neem dan contact op via:

Werkplekken

De Bouwcampus is een aantrekkelijke vestigingsplek voor grote en kleine bedrijven die het doel van De Bouwcampus ondersteunen en gericht zijn op kennisverspreiding en kennisimplementatie en voor techno start-ups, innovatie onderdelen/innovators van bedrijven of publieke organisaties.

Heb je interesse in het permanent huren van een ruimte? Neem dan contact met ons op:

015-20 26 070

Wie zijn er gevestigd op De Bouwcampus?

De Bouwcampus nodigt uit tot samenwerking. Met een aantrekkelijke werkplek, een netwerk van bedrijven, instellingen en mensen die oplossingen zoeken, met de nabijheid van een aantal kennisinstellingen binnen en buiten het pand. Het is de plek waar partijen uit de sector elkaar vrij ontmoeten en samenwerken. Bekijk onze bewoners.

koffiecornerKubusVB 20161014 5472VB 20161014 5418xVB 20161014 5504VB 20161014 5465