Stichting De Bouwcampus

De Bouwcampus

Vanuit De Bouwcampus zet stichting De Bouwcampus zich in om innovatie in de bouwsector te versnellen en andere vormen van samenwerken te stimuleren.

Stichting De Bouwcampus brengt partijen in een vroegtijdig stadium bij elkaar om pre-concurrentieel en in co-creatie innovatieve ideeën en perspectieven te ontwikkelen voor concrete praktijkopgaven op het gebied van wonen, werken en leven. Hiermee jaagt stichting De Bouwcampus de vernieuwing aan op product-, proces- en systeemniveau en draagt bij aan oplossingen die opschaalbaar zijn voor vergelijkbare opgaven in het land. Deze opgaven sluiten aan bij de programma’s van De Bouwagenda.


Deel deze pagina

Team

De initiatiefnemers en partners geven De Bouwcampus gezamenlijk vorm. Zij worden hierbij ondersteund door het team stichting De Bouwcampus, onder leiding van Laurens Schrijnen.

Bestuur

De Bouwcampus is een initiatief van Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, Bouwend Nederland, TU Delft, de G4- en de G32-gemeentes om bij te dragen aan vernieuwing van de gehele bouwsector, zowel op gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Deze initiatiefnemers vormen samen het bestuur van stichting De Bouwcampus. 

Partners

De Bouwcampus is een initiatief van Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, Bouwend Nederland, TU Delft, de G4 en de G32 gemeentes en heeft ruim 80 betrokken partners.