Office Vitae

Partners
Office Vitae

Als je kantoormedewerkers vraagt naar de grootste beperkende factoren op kantoor om je fit, happy en productief te voelen dan zijn dat bijna altijd het binnenklimaat, de akoestiek en de slechte kantooromgeving. Om hier echt wat aan te doen ontbreekt een effectieve manier om te meten en ook een holistische aanpak op het gebied van gezonde kantoren en vitale medewerkers.

Dit is wat OfficeVitae wel biedt! Met behulp van smart technology worden karakteristieken van gebouwen en werkzones in kaart gebracht en gematched met de behoeften van de gebruikers. Zo ontstaat inzicht in besparings- en verbeteringsmogelijkheden om te komen tot gezondere kantoren met vitalere medewerkers.


Deel deze pagina

OfficeVitae meet en verbetert de gezondheid van kantoorgebouwen en de vitaliteit van medewerkers. Wij maken hierbij gebruik van objectieve data uit o.a. sensoren, die temperatuur, luchtvochtigheid, licht, geluid, bezetting en beweging meten. Nog belangrijker vinden wij de mening, perceptie en behoeften van de medewerkers. Deze data visualiseren we in een dashboard op desktop of smartphone app en vertalen we naar onze eigen Office Vitality Index. Deze dient als leidraad en benchmark voor verbeteringen in gezondheid van werkomgevingen en vitalere medewerkers.

Wij zijn uniek en vernieuwend doordat we alle gezondheidsparameters in een gebouw in kaart brengen en de (fitte) mens echt centraal stellen. We helpen kantoren zich beter aan te passen aan de behoeften van hun bewoners en hen te faciliteren en uit te dagen om zoveel mogelijk te bewegen.

Ons partnernetwerk helpt met verbeteringen in de kantooromgeving en medewerkers gezonder en vitaler te krijgen. Klanten laten hiermee hun medewerkers zien dat hun well-being belangrijk voor ze is en dat ze willen investeren in hun medewerkers om ze de best mogelijke werkomgeving te bieden voor optimale prestaties.

Voordelen liggen op het terrein van energiebesparing, m2 optimalisatie, fittere en productievere medewerkers, lager ziekteverzuim en uiteindelijk betere bedrijfsresultaten.

Ambitie als partner/bewoner van De Bouwcampus

Belangrijkste speler te worden op het gebied van meten en verbeteren van gezonde kantoren en vitale medewerkers. Met behulp van Office Vitality Index een benchmark creëren voor de gebouwde omgeving.

Contact

Office Vitae is gevestigd op De Bouwcampus:
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft 

Tako Werts, CEO: 06-52323379/ tako@officevitae.com

Specificaties

  • Werkvelden: Gezonde en duurzame gebouwen, vitale medewerkers
  • Thema's: Duurzaamheid, circulariteit, energiebesparing, smart building, health & wellbeing
  • Website

Draag ook bij

Partners