• Start
  • Nieuws
  • Weggeefactie boekje over energieneutrale kantoren

Weggeefactie boekje over energieneutrale kantoren

Weggeefactie boekje over energieneutrale kantoren

Veel eigenaren en gebruikers van kantoorgebouwen willen dat de werkplekken comfortabel en energieneutraal zijn. Sonja van der Arend schreef een roman over energieneutrale kantoren, met de titel Beter dan NUL. De Bouwcampus mag een aantal exemplaren van dit boekje weggeven.

Geplaatst: 18 januari 2017

Deel deze pagina

De roman gaat over Tilly van Deurnen. Na het overlijden van haar man wordt zij eigenaar van zijn bouwbedrijf. Ze besluit zich te storten op zijn droom: het realiseren van energieneutrale kantoren. “Het verhaal van Tilly neemt je mee in het proces en laat zien wat er allemaal mogelijk is, maar ook waar belemmeringen ontstaan,” aldus schrijfster Sonja van der Arend. Het is een fictief verhaal, met waargebeurde elementen en elementen die waargebeurd kunnen zijn. Sonja van der Arend heeft daarvoor met verschillende professionals in het vastgoed gesproken.

Roger Mol, hoofd inkoop- en contractmanagement bij Rijksvastgoedbedrijf, over Beter dan NUL: “Deze leuke roman over energieneutrale kantoren in één ruk uitgelezen. Een roman die veel facetten van de utiliteitsbouw en de vastgoedwereld op een leuke manier belicht. En ook aangeeft dat we in keten met elkaar moeten veranderen en samenwerken om energieneutraliteit bij (renovatie van) kantoren vorm te geven!”

Kans maken op dit boek?

Tilly van Deurnen wil niets liever dan energieneutrale kantoren bouwen. Hoe zou jij dit aanpakken? De Bouwcampus beloont de meest originele ideeën met een exemplaar van Beter dan NUL. Stuur je inzending uiterlijk 1 februari in.

Stuur jouw idee voor energieneutrale kantoren in.