Vertrek Gerben van Dijk bij De Bouwcampus

Vertrek Gerben van Dijk bij De Bouwcampus

Per 1 september begint Gerben van Dijk als directeur bij de Vastgoedjournaal Netwerk Platform. Gerben was werkzaam bij Vernieuwing Bouw vanaf januari 2013 tot en met februari 2015.

Geplaatst: 25 augustus 2015

Deel deze pagina

Ook met de overgang van Vernieuwing Bouw naar De Bouwcampus in maart 2015 zette Gerben zich weer met enthousiasme in voor vernieuwing in de bouw. Voor hem is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Als directeur van het Vastgoedjournaal Netwerk Platform gaat hij leiding geven aan het groeiende congres bedrijf.

In zijn nieuwe functie zal Gerben zich richten op het neerzetten van verbinden en verrassende evenementen voor een breed publiek uit de bouw- en vastgoedwereld. Behalve het uitbouwen van bestaande concepten zoals van ‘De dag van…’ gaat hij zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe concepten, bijvoorbeeld business meetings waar bedrijven direct zaken kunnen doen. Via de online kanalen van Vastgoedjournaal zal hij aandacht geven aan ontwikkelingen in en om de sector.

We hebben altijd met plezier samengewerkt met Gerben en wensen hem veel succes en plezier toe met deze volgende stap in zijn carrière.