Ontmoet De Bouwcampus op de PROVADA

Ontmoet De Bouwcampus op de PROVADA

De Bouwcampus verbindt partijen binnen en buiten de bouwsector om samen innovatieve oplossingen  te creëren voor vraagstukken op het gebied van leven, wonen en werken. Van 30 mei t/m 1 juni zijn wij daarom te vinden op de PROVADA in de RAI Amsterdam. 

Geplaatst: 19 mei 2017

Deel deze pagina

Bekijk het programma van De Bouwcampus en haar partners op de PROVADA.

Enkele activiteiten uitgelicht:

Dinsdag 30 mei, van 15:30 -16:30 uur 
Ondertekening samenwerkingsovereenkomst tussen De Bouwcampus en NeVaP, het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform. Aansluitend: het NeVaP Innovatie Debat: ‘De Vastgoedprofessional in 2025’ en borrel in het NeVaP Innovatie Huis (Hal 12, Stand 54), direct naast Forum 1.
Kom toosten op de samenwerking tussen De Bouwcampus en NeVaP!

Woensdag 31 mei, van 11:00-11:30 uur
Rondetafelgesprek ‘Energietransitie’ o.l.v. Anneke Witte, De Bouwcampus. Over de mogelijkheden voor vastgoedontwikkelaars en gemeenten om de energietransitie te versnellen. Klik hier om je aan te melden.

Donderdag 1 juni, van 10:30-11:00 uur
Rondetafelgesprek ‘Maatschappelijk vastgoed: standaardiseren of maatwerk’ o.l.v. Majorie Jans, De Bouwcampus. Klik hier om je aan te melden.

NB. De deelname aan de rondetafelgesprekken is beperkt tot maximaal 5 deelnemers. Geïnteresseerd? Meld je gelijk aan!

Wil je iemand van De Bouwcampus op de PROVADA ontmoeten om bijvoorbeeld meer te weten te komen over het werk van De Bouwcampus en het soort vraagstukken dat je er kunt neerleggen? Maak alvast een afspraak via info@debouwcampus.nl of telnr. 015 20 26 070.