• Start
  • Nieuws
  • Nuttige contacten op jaarlijks symposium gemeentesecretarissen

Nuttige contacten op jaarlijks symposium gemeentesecretarissen

Nuttige contacten op jaarlijks symposium gemeentesecretarissen

Dit jaar werd het symposium van gemeentesecretarissen georganiseerd op 14 en 15 september 2016 door de regio Haaglanden. De bewoners en partners van De Bouwcampus kregen de gelegenheid om zich in de Dutch Innovation Factory te presenteren tijdens een innovatiemarkt. BIM Loket, SBRCURnet, Center for People and Buildings en stichting De Bouwcampus samen met partner KPMG waren aanwezig. 

Geplaatst: 26 september 2016

Deel deze pagina

Ook in het middagprogramma had De Bouwcampus een rol: twee van de 'break-out sessies' werden door partners van De Bouwcampus georganiseerd. Ambassadeur van De Bouwcampus Henk Vereijken en gemeente Alphen aan den Rijn, partner van De Bouwcampus, verzorgden de sessie 'Levensduurbestendig Wonen'. De tweede 'break-out sessie', 'De Ondergrond, wat doe je ermee' werd geleid door het Centrum voor Ondergronds Bouwen (COB).
Ook is een delegatie op bezoek geweest bij The Green Village om zo te proeven van alle mogelijkheden die dit innovatielab biedt.

Ondanks het warme weer was er een mooie opkomst en veel interesse vanuit de gemeentesecretarissen voor de organisaties die aan De Bouwcampus zijn verbonden. Bekijk hier het beeldverslag.

Gemeenten staan voor grote opgaven zoals het verduurzamen van de woningvoorraad en het renoveren van maatschappelijk vastgoed. De gemeentesecretaris is een belangrijke liaison naar De Bouwcampus die kan helpen door hen in contact te brengen met deskundigen bij andere publieke opdrachtgevers, bedrijven en kennisinstellingen. Zo kunnen we met elkaar innovaties versnellen en tot maatschappelijke meerwaarde komen.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden van en activiteiten op De Bouwcampus? Neem dan via info@debouwcampus.nl contact op met één van onze Business Developers die graag met je in gesprek gaan.