• Start
  • Nieuws
  • Nieuwe generatie in actie op De Bouwcampus tijdens Master Case Day

Nieuwe generatie in actie op De Bouwcampus tijdens Master Case Day

Nieuwe generatie in actie op De Bouwcampus tijdens Master Case Day

Op 22 november was de nieuwe generatie op De Bouwcampus voor de Master Case Day 2016. Ruim 90 studenten maakten kennis met vijf verschillende cases van opdrachtgevers, aannemers en ingenieursbureaus. Deze dag werd georganiseerd door de studieverenigingen van Civiele Techniek van de TU Delft, ondersteund door een team van De Bouwcampus. 

Geplaatst: 23 november 2016

Deel deze pagina

Bert Geerkens (Decaan van de faculteit CiTG en bestuurslid van De Bouwcampus) trapte de dag af met een introductie van De Bouwcampus en een korte verwachting van de dag. Martijn Smitt (Directeur van BAM Infra Multidisciplinaire Contracten) gaf daarna een inspirerend college over de wereld van de civiele techniek met ad-hoc afspraken in Zuid-Korea, Lego knutselen in het vliegtuig en dromen over afzinktunnels die verwezenlijkt worden.

Daarna gingen de studenten uiteen in vijf groepen om te werken aan cases van de gemeente Rotterdam, Koninklijke BAM Groep, Movares, Rijkswaterstaat en Royal HaskoningDHV. De cases liepen uiteen van het ontwerpen van vliegvelden en havens tot het uitwerken van een grote vervangingsopgave voor duikers. Het winnende team presenteerde een goed samenhangend ontwerp voor de luchthaven van Mexico-Stad. Voor dit team lag er een sollicitatietraining en diner in het verschiet.

De dag werd afgesloten met een borrel, waarbij verschillende bedrijven zich presenteerden. Studenten konden daarbij het gesprek aangaan met potentiële nieuwe werkgevers.

MasterCaseDaywinnaars

Winnende groep, Airport Mexico City, Royal HaskoningDHV