Nieuw gezicht bij PAOTM

Nieuw gezicht bij PAOTM

Sinds begin deze maand is het team van PostAcademisch Onderwijs Techniek en Management (PAOTM) - bewoner van De Bouwcampus - een nieuw gezicht rijker. Mevrouw ir. M.L. Nieuwenhuis is sinds deze datum directeur ad interim van de organisatie. Het bestuur van PAOTM heeft besloten een aantal wijzigingen in de organisatie door te voeren, waarbij zij haar directeur de heer ing. R.A. Gremmee verzocht heeft terug te treden. Rob Gremmee heeft het bureau ruim 15 jaar met passie geleid.

Geplaatst: 27 juni 2016

Deel deze pagina

Marloes Nieuwenhuis is een goede bekende van PAOTM en is in het verleden in diverse functies bij PAO actief geweest. Tot 2001 was Marloes directeur van de Stichting PostAcademisch Onderwijs (PAO). Ook toen bracht PAO kennis en kunde samen in een breed en actueel aanbod van (civiel)technische postacademische cursussen.

PAOTM en Marloes zijn elkaar sindsdien zeker niet uit het oog verloren. De afgelopen jaren heeft Marloes bijgedragen aan het opstarten en uitvoeren van een aantal projecten bij PAO. Zo heeft zij gewerkt aan de selectie en implementatie van een nieuw CRM-/cursusadministratiesysteem, de voorbereidingen gecoördineerd voor de toetreding tot de Bouwcampus en ook heeft zij bijgedragen aan de realisatie van de nieuwe website www.paotm.nl, die sinds 1 januari 2016 in de lucht is.

Marloes en het team van PAOTM zijn samen op weg om met actuele cursussen, opgezet in samenwerking met haar topdocenten en kennispartners, haar cursisten tot voorlopers te maken in hun technisch vakgebied.

Kennis maken?

Bewoners en bezoekers zullen Marloes zeker binnenkort tegenkomen op De Bouwcampus. Uiteraard is het altijd mogelijk even langs te lopen op de 2e verdieping.

Wij zien uit naar een vernieuwende en succesvolle samenwerking!

PAO