• Start
  • Nieuws
  • Nederland heeft naast De Bouwagenda nu ook een ambitieuze Installatie Agenda

Nederland heeft naast De Bouwagenda nu ook een ambitieuze Installatie Agenda

Nederland heeft naast De Bouwagenda nu ook een ambitieuze Installatie Agenda

Nederland verandert in rap tempo. In 2025 ziet ons land er heel anders uit. De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering, het zijn stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we wonen, werken en zaken doen. De installatiebranche heeft een bepalende invloed op het slagen van de veranderingen die Nederland ondergaat.

Geplaatst: 22 maart 2018

Deel deze pagina

Eerdere toekomstverkenningen

Connect2025 is de derde ‘Radar’ op rij, na een eerste in 2004 en een tweede in 2010. Nieuw aan de huidige verkenning is echter dat we hem nu breder hebben aangevlogen dan ooit tevoren, en een grote groep stakeholders in het proces hebben betrokken. Vandaar ook de nieuwe naam Connect: verbinding van de gehele installatiesector. UNETO-VNI, OTIB, TVVL, ISSO, KIEN, PIT en KvINL zijn de partijen achter Connect2025.

Vanuit De Bouwcampus hebben Wim Pullen, Centre for People and Buildings en Anneke Witte, Stichting De Bouwcampus deelgenomen aan alle sessies om te komen tot Connect2025. Vele partijen hebben in co-creatie bijgedragen aan de agenda, die aansluit op de huidige en toekomstige behoeften.