• Start
  • Nieuws
  • Laurens Schrijnen directeur van stichting De Bouwcampus

Laurens Schrijnen directeur van stichting De Bouwcampus

Laurens Schrijnen directeur van stichting De Bouwcampus

Het Dagelijks Bestuur van stichting De Bouwcampus heeft per 15 september Laurens Schrijnen benoemd tot opvolger ad-interim van Majorie Jans.

Geplaatst: 19 september 2017

Deel deze pagina

Laurens heeft in zijn lange carrière bij Rijkswaterstaat, de beleidskern van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en TNO samenwerking centraal staan. Hij heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het ontwikkelen van strategische allianties, business development en innovatie. Zo was hij onder andere de oprichtende directeur van De Verkeersonderneming in Rotterdam en van De Innovatiecentrale in Helmond.

Laurens heeft aangegeven trots te zijn op de resultaten van De Bouwcampus tot nu toe en ziet uit naar de verdere uitbouw van de campus en de samenwerking met de partners.

Het Dagelijks Bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Laurens met zijn ervaring, deskundigheid en enthousiasme de beweging die op De Bouwcampus is ingezet verder doorzet.

Dit najaar zal er nog een moment georganiseerd worden waarbij we Laurens zullen verwelkomen. Dit zal samen vallen met het afscheid van Majorie die na haar vertrek bij De Bouwcampus als directeur Facility Management bij de Nationale Politie aan de slag gaat.