• Start
  • Nieuws
  • Kerngroep gevormd rondom opgave Nationale Politie

Kerngroep gevormd rondom opgave Nationale Politie

Kerngroep gevormd rondom opgave Nationale Politie

Op woensdagmiddag 22 maart 2017 vond op De Bouwcampus een bijeenkomst plaats rondom de grootschalige huisvestingsopgave van de Nationale Politie. Deze bijeenkomst was een vervolg op de sessie van 16 februari, waarin personen hadden aangegeven dat zij wilden meedenken over het proces en de vervolgstappen. De bijeenkomst van 22 maart was een werksessie, met als doel om concreter te worden in wat er moet gebeuren en gezamenlijk werkafspraken te maken. 

Geplaatst: 24 maart 2017

Deel deze pagina

Na een kort plenair gedeelte, gingen de aanwezigen uiteen in acht groepen. De verschillende groepen gingen in drie rondes aan de slag met het opstellen van een concreet doel, de wijze van samenwerken en de personen die nodig zijn om samen te werken. Aan alle tafels ging men druk met elkaar in gesprek en de aanwezigen raakten niet uitgepraat.

Aan het eind van de bijeenkomst werd er een kerngroep gevormd, bestaande uit personen vanuit de Nationale Politie en personen vanuit diverse marktpartijen. Het vormen van deze kleinere groep is nodig omdat we anders te breed blijven in de onderwerpen en gesprekken. 

 

Meer informatie over deze opgave vind je in het co-creatielab