• Start
  • Nieuws
  • Jan Hendrik Dronkers neemt afscheid als DG Rijkswaterstaat

Jan Hendrik Dronkers neemt afscheid als DG Rijkswaterstaat

Jan Hendrik Dronkers neemt afscheid als DG Rijkswaterstaat

Jan Hendrik Dronkers is één van de founding fathers van De Bouwcampus. Samenwerken is een vak en De Bouwcampus is de plek om dat te ontwikkelen, aldus Jan Hendrik. Op De Bouwcampus wordt gewerkt met de methode van co-creatie. Jan Hendrik is groot voorstander van deze werkmethode.

Geplaatst: 23 mei 2017

Deel deze pagina

Tijdens zijn afscheid als Directeur-Generaal van Rijkswaterstaat, op donderdag 11 mei, gaf Majorie Jans hem namens De Bouwcampus een plaatsnaambord met de tekst ‘JH Dronkers Cocreatiecentrum’. Dit bord krijgt een mooie plek op De Bouwcampus. Met behulp van dit straatnaambord wil De Bouwcampus blijvend aandacht besteden aan de belangrijke rol die Jan Hendrik voor De Bouwcampus heeft gehad.

Jan Hendrik Dronkers gaat nu verder in de functie van loco-secretaris-generaal bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Michèle Blom volgt hem op als DG bij Rijkswaterstaat. In de 7 jaar dat Jan Hendrik Dronkers als DG werkte, hield hij zich onder meer bezig met de oprichting van De Bouwcampus. Na zijn afscheid bij Rijkswaterstaat blijft hij als bestuurslid betrokken bij De Bouwcampus.