Grip op de maas - Eerste bijeenkomst

Grip op de maas - Eerste bijeenkomst

“Reëel partnerschap waarbij de concurrentiële belangen tijdelijk ter zijde worden geschoven” 

Met deze inspirerende woorden opende directeur-generaal Rijkswaterstaat Jan Hendrik Dronkers op 2 juni de eerste bijeenkomst Grip op de Maas. Grip op de Maas is de eerste vernieuwingsopgave waaraan Rijkswaterstaat in een co-creatieproces op De Bouwcampus samen met de markt, kennispartners en anderen infrabeheerders gaat werken.

Geplaatst: 17 juni 2015

Deel deze pagina

Centraal staat de vervanging van de stuwen in de Maas. Door het leggen van nieuwe verbindingen binnen en buiten de bouwketen wordt de vervangingsopgave vanuit een breed perspectief benaderd.

Met de meer dan 60 personen die aanwezig waren, was het een bevlogen bijeenkomst met veel inbreng en stof tot nadenken. Tijdens de bijeenkomst zijn in de zeven gelegenheidsteams waardevolle en pittige discussies gevoerd. Dit leverde een veelheid en diversiteit aan vragen en ideeën op. Zie hieronder in de woordenwolk een impressie van wat allemaal ter tafel is gekomen.

Sessies woordenwolk verkleind

Sfeerverslag

Lees hier het sfeerverslag van de eerste bijeenkomst van Grip op de Maas. De volgende bijeenkomst staat op donderdag 17 september 2015 gepland. Bekijk hier het volledige programma van Grip op de Maas, Robuust en Toekomstbestendig.