• Start
  • Nieuws
  • INNOVATIEPROGRAMMA CO2-NEUTRALE WONINGRENOVATIE IN ONTWIKKELING

INNOVATIEPROGRAMMA CO2-NEUTRALE WONINGRENOVATIE IN ONTWIKKELING

INNOVATIEPROGRAMMA CO2-NEUTRALE WONINGRENOVATIE IN ONTWIKKELING

Herken je dat? Dat er op het gebied van aardgasloos en circulair renoveren van de sociale woningvoorraad heel veel verschillende initiatieven en pilots gaande zijn of zijn geweest. Dat deze versnippering tot op heden niet leidt tot concrete en voor opschaling kansrijke maatregelen, concepten en systemen. Het geheel onduidelijk is waarom kansrijke pilots niet grootschalig worden toegepast?

Geplaatst: 27 augustus 2019

Deel deze pagina

In samenwerking met vier regionale innovatiehubs hebben we een tweejarig innovatieprogramma opgezet voor het versnelt realiseren van CO2-neutrale woningrenovatie. Idee achter het innovatieprogramma is om bestaande regionale pilots met elkaar te bundelen en de nu gestrande kansrijke concepten door te ontwikkelen en te opschalen. Dit willen wij bereiken met 4 regionale Communities of Practice (CoP) met daarin koplopers in aardgasloos en/of circulair renoveren. Ben jij een koploper vanuit vraag of aanbod en wil jij een rol spelen in de realisatie van de zo noodzakelijke opschaling en/of doorbraaktechnieken? 

Na de zomer is de lancering van het innovatieprogramma. Wil je meer informatie en/of meedoen? Neem dan contact op met Samantha Wicht, s.wicht@debouwcampus.nl