• Start
  • Nieuws
  • De Bouwcampus verwelkomt AT Osborne als nieuwe partner

De Bouwcampus verwelkomt AT Osborne als nieuwe partner

De Bouwcampus verwelkomt AT Osborne als nieuwe partner

AT Osborne is de nieuwe partner van stichting De Bouwcampus. Op 3 november ondertekende Marcel van Rosmalen (Directeur Huisvesting en Vastgoed, AT Osborne) de overeenkomst in aanwezigheid van Thijs Edelkoort (Senior consultant huisvesting en vastgoed, AT Osborne), Majorie Jans (Manager De Bouwcampus) en Marjan van den Dungen (Business Developer De Bouwcampus). “We zijn ontzettend blij met AT Osborne in ons netwerk. Het is een waardevolle partij om mee samen te werken. Het doel van De Bouwcampus is om innovatie en vernieuwing te versnellen en nieuwe vormen van samenwerken te stimuleren. Ik denk zeker dat AT Osborne daar aan kan bijdragen”, aldus Majorie. 

Geplaatst: 22 november 2016

Deel deze pagina

Praktische oplossingen voor complexe problemen

AT Osborne adviseert en ondersteunt opdrachtgevers onder andere bij het bepalen van de huisvestingsbehoefte, de afstemming tussen vraag en aanbod, de implementatie van Het Nieuwe Werken en het verduurzamen van het eigen bezit. “Wij van AT Osborne maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter, met praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij nu eenmaal mee te maken heeft”, aldus Marcel. Thijs vult aan: “Als partner van De Bouwcampus hebben wij de ambitie om initiatieven te verbinden, kennis te koppelen en te zoeken naar nieuwe oplossingen. Op naar een mooie samenwerking!”

Aan een echt vraagstuk werken

Een initiatief van AT Osborne, waarvoor ze concreet van De Bouwcampus gebruik willen gaan maken, is The Perspective, waarmee ze studenten de mogelijkheid bieden om in een interdisciplinair team een concrete vraag van een reële opdrachtgever in de echte wereld te beantwoorden. Hiermee kan de opdrachtgever een stap verder zetten.

Meer informatie

Meer informatie over AT Osborne vind je op deze pagina. Wil je meer weten over The Perspective, klik dan hier.

fotomoment DeBouwcampus ATOsborne

Marcel van Rosmalen en Majorie Jans tekenen de partnerovereenkomst.