Captain Co-creation

Captain Co-creation

Reserveer vrijdag 11 september van 09.00 tot 18.00 uur alvast in de agenda. Op die dag organiseert Captain Co-Creation met en voor Bouw & Infra studenten en professionals onder 30 jaar een interactieve en co-creatieve dag. Tijdens deze dag zal een ieder als individu op interactieve wijze met elkaar het proces van co-creatie (TheoryU en de Creatiespiraal) doorlopen om daarmee een verandering in de sector teweeg te brengen. Het zou zo maar eens de start van een nieuwe jongerenbeweging kunnen zijn.

Geplaatst: 14 juli 2015

Deel deze pagina

Co-creatie tot stand brengen

Captain Co-Creation is een initiatief van Alexander Bloembergen, Severine van den Broek en Chris Klunder van Rijkswaterstaat. Zij kregen binnen Rijkswaterstaat de opdracht om een alternatieve marktvisie in co-creatie tot stand te brengen. Al vrij snel kwamen zij tot de conclusie dat ze daarvoor de verbinding aan moesten gaan met hun generatiegenoten. Het initiatief werd al snel uitgebreid met andere mensen uit de sector en is inmiddels een jonge vertegenwoordiging voor de gehele sector geworden.

Ontmoeten

In aanloop naar 11 september organiseert Captain Co-Creation verschillende meetings. Op woensdag 15 juli van 16.00 tot 18.00 uur vindt de eerste meeting op de thuisbasis Volker Wessels in Vianen plaats. Het principe van de meeting is vrije inloop. Dus schroom niet om iets later in te haken of iets eerder weg te gaan.

Wilt u aanwezig zijn bij de meeting? Laat Captain Co-creation dat weten via een simpel 'Aye Aye' per e-mail naarconnect@captaincocreation.com. Het Captain Co-Creation team stuurt u dan een agendaverzoek. Heeft u binnen uw netwerk mensen die ook willen komen. Dan zijn zij van harte welkom.

In het nieuws

Afgelopen week stond een interview in de Cobouw over Captain Co-Creation: Jonge piraten willen klassieke bouw opschudden. Daarnaast heeft oud-voorzietter DNB Roel van der Vossen Captain Co-Creation al genoemd in zijn laatste column in Cobouw.