• Start
  • Nieuws
  • Building Changes en Jonge Geesten bundelen hun krachten op De Bouwcampus

Building Changes en Jonge Geesten bundelen hun krachten op De Bouwcampus

Building Changes en Jonge Geesten bundelen hun krachten op De Bouwcampus

Building Changes en Jonge Geesten bundelen hun krachten op het gebied van Co-creatie op De Bouwcampus. Samen bieden ze het ontwikkelprogramma ‘Co-creatie in de praktijk’. In dit programma wordt co-creatie gebruikt als tool om doelmatig te beslissen en zaken praktisch aan te pakken.

Geplaatst: 20 april 2017

Deel deze pagina

Building Changes is een kennisorganisatie met de ambitie de bouw te veranderen. Het initiatief Jonge Geesten bundelt kennis en ervaring van de oudere generaties met het onbevangen perspectief en de ambities van de jonge generatie en is expert op het gebied van Co-creatie. Samen bieden ze het ontwikkelprogramma ‘Co-creatie in de praktijk’ op De Bouwcampus aan. In dit programma wordt co-creatie gebruikt als tool om doelmatig te beslissen en zaken praktisch aan te pakken.

Uniek aan dit programma is dat een tweedaagse gekoppeld kan worden aan intervisie en in-company begeleiding of training.

Wil je meer weten over deze training of wil je je hiervoor opgeven? Mail dan naar Lisanne Dorlas

Voor de partijen die de Green Deal Duurzaam GWW hebben ondertekend, bieden we een programma aan dat speciaal geënt is op de doorvertaling van het plan van aanpak naar de praktijk. Tijdens het programma werk je samen met je medeondertekenaars aan je plan van aanpak, waarbij wij met elkaar kijken naar de praktische uitrol. Hoe krijg je straks de rest van je organisatie mee? Wat heb je nodig om anderen te enthousiasmeren voor de Duurzaam GWW aanpak? Hoe vertaal je de 4 transitielijnen naar het stadium waarin jouw organisatie zich bevindt?

Wil jij praktische ondersteuning bij de bovenstaande vragen? Mail dan naar Lisanne Dorlas