BBB MASTERCLASS 2019, DURF JIJ HET AAN?

BBB MASTERCLASS 2019, DURF JIJ HET AAN?

Ben jij toe aan de rit van je leven? 

Ben jij een jonge ambitieuze manager en wil je je voorbereiden op eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met gelijkgezinde professionals uit de hele sector je eigen toekomst vorm geven? Nadenken over het bedrijf en aan de slag met ketensamenwerking?

Dan is de BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass iets voor jou! 

Geplaatst: 16 november 2018

Deel deze pagina

Wil je groeien in eindverantwoordelijkheid? In ondernemerschap en leiderschap? Samen met partners uit de hele bouw en vastgoedkolom? Zoek je een management development programma voor ambitieuze doeners. Met boeiende bijeenkomsten en praktische bedrijfsbezoeken in plaats van studieboeken en huiswerk?

Kijk dan de clip over de bouwbranchebrede BBB Masterclass
Daarin staat de vraag centraal: Wie leidt jouw leven? Regeert de waan van de dag? Of sta je zelf aan het roer? En waar koers je dan op?

5 april 2019 gaat de derde editie van de BBB Masterclass van start. Klik hier voor meer informatie over de opzet.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer weten? Op 17 januari en 20 februari vinden voorlichtingsbijeenkomsten plaats, zie https://www.bbbmasterclass.nl/voorlichtingsavond-bbb-masterclass. Via deze link kun je je ook aanmelden. 

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website van BBB Masterclass: www.bbbmasterclass.nl

De Bouwcampus is samenwerkingspartner van de BBB Masterclass. De BBB Masterclass past goed bij de missie van De Bouwcampus. In de opleiding wordt heel bewust ingezet op het bij elkaar brengen van diverse organisaties uit de keten, waardoor aan ketensamenwerking steeds makkelijker invulling wordt gegeven. Dit geeft een impuls aan de bouwsector. 

bbb.masterclass.BouwBrancheBredeMasterclass logo