• Start
  • Agenda
  • Werksessie over ontwikkeling marktvisie & -strategie Nationale Politie

Werksessie over ontwikkeling marktvisie & -strategie Nationale Politie

Werksessie over ontwikkeling marktvisie & -strategie Nationale Politie

Op 16 februari vond een inspirerende ontmoeting plaats tussen de Nationale Politie en verschillende marktpartijen. Tijdens deze bijeenkomst zijn gedachten en ideeën uitgewisseld over de huisvestingsopgave van de Nationale Politie en het beoogde co-creatieproces om te komen tot een marktvisie en marktstrategie.

Op woensdag 22 maart vindt de volgende bijeenkomst plaats op De Bouwcampus. Dit is een besloten bijeenkomst.

Datum evenement: 22 maart 2017

Deel deze pagina

Een deel van de aanwezigen van 16 februari geeft dan samen met de Nationale Politie verder invulling aan de inhoudelijke thema’s uit de eerste bijeenkomst. Ook wordt met elkaar vorm aan het co-creatieproces. Dit wordt gefaciliteerd op en door De Bouwcampus.

De marktontmoeting en ook deze werksessie maakt deel uit van een co-creatieproces om te komen tot de marktvisie en –strategie van de Nationale Politie eind 2017. Rond de zomer wordt wederom een open bijeenkomst georganiseerd waar andere partijen geïnformeerd worden, hun inbreng kunnen hebben en aansluiting kunnen vinden. In de tussentijd wordt de website van de Bouwcampus gebruikt om te informeren over het proces. 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Nationale Politie en De Bouwcampus en is alleen toegankelijk voor genodigden.

Meer informatie over deze vernieuwingsopgave vind je in het co-creatielab

 

Bouwcampus Politie

Komende activiteiten