• Start
  • Agenda
  • Werkconferentie Duurzaamheid vanuit juridisch perspectief

Werkconferentie Duurzaamheid vanuit juridisch perspectief

Werkconferentie Duurzaamheid vanuit juridisch perspectief

In samenwerking met Pels Rijcken organiseert De Bouwcampus op woensdag 21 maart 2018 een werkconferentie Duurzaamheid vanuit juridisch perspectief als invalshoek.Tijdens de werkconferentie gaan partijen met verschillende achtergronden in co-creatie aan de slag met verschillende casussen rondom dit thema. Door middel van deze werkconferentie kun je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van innovatief en duurzaam aanbesteden. 

Datum evenement: 21 maart 2018

Deel deze pagina

Duurzaam aanbesteden vraagt om een zorgvuldige samenwerking tussen opdrachtgever en de potentiële opdrachtnemers met als doel de uitvraag zo helder mogelijk te krijgen. Tegelijkertijd willen opdrachtgevers de concurrentie tussen de marktpartijen stimuleren om zo tot het meest duurzame aanbod te komen.

Tijdens deze werkconferentie gaan we beide onderwerpen praktisch maken. Inkoop- en aanbestedingsprofessionals van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en NEVI hebben hun jarenlange ervaringen teruggebracht naar behulpzame handvatten die zij met ons delen.

René Vrugt is dagvoorzitter tijdens deze werkconferentie. Elisa Palm en Diederik Wolters Ruckert (Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn) geven de presentatie 'Maak het jezelf makkelijk', aanbestedingen vanuit juridische invalshoek. Karin van IJsselmuide (NEVI) geeft een presentatie vanuit praktische invalshoek: 'Inkoop: een vak met invloed'.

Vervolgens gaan we aan de slag met een interactieve game. In deze game verplaats je je in de rollen van directie, toeleverancier, inkoop en financiën bij een aanbesteding. Vanuit verschillende invalshoeken leer je de barrières die je tegenkomt te overbruggen. Aan het einde van deze werkconferentie heb je meer inzicht in de wijze waarop we onze duurzame ambities kunnen realiseren.Wat neem je als deelnemer na afloop van deze werkconferentie mee naar huis?

  • Meer inzicht in duurzaam inkopen
  • Een handvat om de juridische mogelijkheden te vertalen in de aanbestedingsdocumenten.
  • Nieuwe contacten met inhoudelijk betrokken partijen die dezelfde interesses en ervaringen delen
    op het gebied van duurzaam aanbesteden.

DATUM EN TIJD

De werkconferentie vindt plaats op donderdag 21 maart van 16:00 tot 18:30 uur, inloop vanaf 15:30 uur. Tot 19:00 uur is gelegenheid tot netwerken tijdens een informele borrel. 
Meer informatie over het programma volgt binnenkort. 

MEER INFORMATIE

Deze werkconferentie is exclusief voor partners van stichting De Bouwcampus. Deelname vindt plaats op persoonlijke uitnodiging. Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 015 20 26 070 of info@debouwcampus.nl.

Meer weten over onze werkconferenties? Bekijk de verslagen van eerdere werkconferenties in het co-creatielab.

Komende activiteiten