Werkatelier Innovatieve Stalen Brugdekken

Werkatelier Innovatieve Stalen Brugdekken

Op woensdag 4 juli vindt de eerst bijeenkomst plaats van het Werkatelier m.b.t. Innovatie Stalen Brugdekken, georganiseerd door de Provincie Noord-Holland in samenwerking met TU Delft. Dit werkatelier is een initiatief van Stroomversnelling Bruggen

Doe Mee

Datum evenement: 04 juli 2018

Deel deze pagina

Probleemstelling

De veelvuldig toegepaste stalen orthotrope brugdekken hebben een levensduur die korter is, dan bij de bouw beoogd was, hetgeen veroorzaakt wordt door vermoeiing.

Doel

Het ontwikkelen en realiseren van alternatieven in de vorm van innovatieve duurzame ontwerpen van stalen brugdekken, waarbij een levensduur van 100 jaar gehaald wordt met beperkt onderhoud.

Aanpak

Met verschillende belanghebbenden uit de kring van opdrachtgevers, staalbouwers, ingenieursbureaus en onderzoeks- en kennisinstellingen gaan we in een select gezelschap aan de slag. Dit werkatelier bestaat uit een reeks bijeenkomsten, waarin we samen inhoud geven aan de uitwerking.

Aanmelden

Je kunt je (of eventueel een collega) aanmelden via astenj@noord-holland.nl.
Bij aanmelding volgt een officiƫle uitnodiging met meer informatie.

Praktische informatie

Datum: woensdag 4 juli 2018
Tijdstip: van 13.00 uur tot 17.30 uur
Locatie: De Bouwcampus, van der Burghweg 1, Delft
Contact: Jan van Asten (Directie Beheer en Uitvoering - Sector Ingenieursdiensten, Geodata en Innovatie), Provincie Noord-Holland

Komende activiteiten