Voorverkenning 'Huisvesting'

Voorverkenning 'Huisvesting'

De Bouwcampus organiseert op initiatief van de Politie een gezamenlijke verkenning. Doel van deze verkenningstafel is om met een aantal kantoorgebruikers te inventariseren of er een gezamenlijke behoefte bestaat om dit onderwerp samen verder uit te diepen.

Datum evenement: 03 april 2019

Deel deze pagina

De organisatie van de Politie is volop in ontwikkeling. Zowel de reorganisatie van de korpsen, de veranderingen in het dienstverleningsconcept als maatschappelijke ontwikkelingen vragen om aanpassing van de huisvesting en de ontwikkeling van daarbij passende huisvestingsconcepten. De Politie wil graag in gesprek met andere partijen om zo van elkaar te leren en te inventariseren of er een gezamenlijke behoefte bestaat om dit onderwerp samen verder uit te diepen.

DEELNAME

De verkenningstafel vindt plaats op woensdag 3 april van 9:00 tot 11:00 uur. Deelname aan deze verkenningstafel vindt plaats op persoonlijke uitnodiging.

Voor meer informatie kun je terecht bij Karen Nuij, procescoach bij De Bouwcampus, via k.nuij@debouwcampus.nl of 06 52 59 50 19.

VERKENNINGSGESPREKKEN

Partners van De Bouwcampus kunnen tijdens een Verkenningsgesprek een idee bij een select gezelschap voorleggen, peilen en aftasten. Stichting De Bouwcampus zorgt voor de verbinding tussen mensen, ideeën en organisaties. Verslagen van eerdere Verkenningsgesprekken vind je in het co-creatielab

Komende activiteiten