VISI-Gebruikersbijeenkomst

VISI-Gebruikersbijeenkomst

Op 6 september organiseert CROW op De Bouwcampus in Delft weer een VISI Gebruikersbijeenkomst: ‘de synergie tussen VISI, COINS en andere systemen’. De bijeenkomst is gratis voor alle VISI-gebruikers, maar ook gebruikers van andere open BIM-standaarden zijn welkom. De bijeenkomst start om 13.30 uur.

Datum evenement: 06 september 2016

Deel deze pagina

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de betekenis van COINS voor VISI-gebruikers, de rol van het BIM Loket (als thuishaven van beide standaarden) en VISI in combinatie met andere systemen zoals SAP en SharePoint.

Tijdens deze bijeenkomst spreken onder anderen Frans van Dam (RWS), Suzan Engelbrecht (ProRail) Jacqueline Meerkerk (BIM-loket) en Marc Hendrickx (Sentensor).

VISI en COINS

VISI zorgt voor een eenduidige communicatie en informatieoverdracht bij bouwprojecten. COINS structureert informatie en zorgt voor uitwisseling van gegevens tussen de partijen. Beide standaarden worden steeds vaker in samenhang toegepast. Een presentatie van het BIM-loket gaat dieper in op de meerwaarde en samenhang tussen VISI en COINS. Gebruikers van VISI delen de ervaringen van hun organisatie met VISI en COINS. Ook wordt de conclusie van een onderzoek hoe VISI en SharePoint elkaar kunnen versterken gepresenteerd.

Voor wie?

De bijeenkomst bedoeld voor alle VISI- en COINS-gebruikers, maar ook gebruikers van andere open BIM-standaarden zijn welkom. Het belooft weer een boeiende middag te worden.

Datum en Tijd

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 6 september, van 13.00 - 17.00 uur.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de bijeenkomst.

 

Komende activiteiten