Van school naar school

Van school naar school

‘Herbestemmen van school naar school’: een vernieuwende en inspirerende aanpak van bestaande schoolgebouwen met een resultaat dat superieur is aan nieuwbouw van scholen. De scholen(ver)bouwopgave is een van de thema’s van De Bouwcampus. Op woensdag 17 juni bezoeken Generation4Change en Forum Lerende sector ‘Herbestemmen van school naar school’ in het ABC Architectuurcentrum Haarlem. Aan de hand van wat we zien gaan we in gesprek over hoe deze aanpak meer voet aan de grond kan krijgen bij schoolbesturen en gemeenten.

Datum evenement: 17 juni 2015

Deel deze pagina

Praktische informatie

Generation4Change en Forum Lerende sector zijn activiteiten van De Bouwcampus. De bijeenkomst op woensdag 17 juni vindt van 10:30 tot 12:30 uur plaats in het ABC Architectuurcentrum Haarlem. Dit is één van de laatste mogelijkheden om de expositie bij te wonen, want deze sluit op 21 juni 2015.

Datum en tijd

Donderdag 17 juni 

Meer informatie

Heeft u belangstelling om hierbij aanwezig te zijn of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar communicatie@debouwcampus.nl. U kunt ook meer informatie vinden in de blog Van school naar school.

Komende activiteiten