Tweede sessie Circulair Grondstoffencluster

Tweede sessie Circulair Grondstoffencluster

Op dinsdag 30 juni zaten we online bij elkaar om samen het toekomstperspectief van een circulair grondstoffencluster te verkennen. Individuele, collectieve én organisatie belangen zijn met elkaar besproken. Het dialoog en de verschillende post-its die online zijn geschreven en geplakt, hebben geleid tot een overzicht van verschillende categorieën van de belangen.

Lees hier het verslag van de eerste bijeenkomst

Datum evenement: 17 september 2020

Deel deze pagina

De inzichten van de eerste bijeenkomst in de verschillende belangen vormen de input voor de komende tweede bijeenkomst op donderdagmiddag 17 september en derde bijeenkomst op woensdagmiddag 14 oktober.

Om verder te gaan met de vraag ‘Is een circulair grondstoffencluster kansrijk en zo ja, in welke vorm?’ werkt een team van Dr2 New Economy en Stec Groep samen aan het onderzoeken van een kansrijk economisch en ruimtelijk model van een circulair grondstoffencluster. De uitkomsten hiervan vormen de input voor het groepsdialoog van de tweede bijeenkomst. Tijdens de derde bijeenkomst brengen we de inzichten in de verschillende belangen én de inzichten in een kansrijk ruimtelijk en economisch model bij elkaar voor een gezamenlijk zoektocht naar een potentiële strategie om tot realisatie te komen.

Vervolg – 2e bijeenkomst donderdag 17 september
Verdieping model circulair grondstoffencluster
Datum: Donderdag 17 september 2020
Tijdstip: 13:00 – (tot max) 16:30 uur
Locatie: Online

3e bijeenkomst woensdag 14 oktober
Verrijken Ontwikkelstrategie
Datum: Woensdag 14 oktober 2020
Tijdstip: 13:00 - (tot max) 16:30 uur
Locatie: Nader te bepalen - online, offline of een combinatie van beide

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan dit traject? Klik hier om je aan te melden. 

Komende activiteiten