Symposium Open Leeromgeving

Symposium Open Leeromgeving

Op vrijdag 28 juni van 11.00 - 16.00 uur vindt een symposium van de Open Leeromgeving Circulaire Viaducten en Bruggen plaats. Je krijgt een update over de themalijnen van de Open Leeromgeving en gaat in gesprek hierover. Als kers op de taart wordt de eerste Innovatiedeal getekend. Lees hieronder meer over het programma en meld je aan

De Open Leeromgeving Circulaire Viaducten & Bruggen is een initiatief van De Bouwcampus en Rijkswaterstaat. In de Open Leeromgeving wisselen 60 deelnemers van marktpartijen, overheden en kennisinstellingen kennis en ervaringen uit over het circulair bouwen van viaducten en bruggen. Op deze manier creëren we met elkaar een gezamenlijk beeld over wat we nu al circulair kunnen uitvragen en welke innovatievragen we nog moeten door ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie over de Open Leeromgeving

Datum evenement: 28 juni 2019

Deel deze pagina

Programma Symposium

Het Symposium start om 11:00 uur. Ben je deelnemer van een van de themalijnen? Dan ontvangen we je graag om 09:00 uur voor een werksessie voorafgaand aan het Symposium.

11:00 uur: Opening

11:05 uur: Ontstaansgeschiedenis en achtergrond van 'A Beautiful Mess' - directeur Fleur Bakker

11:15 uur: Jan-Willem Gabriels - directeur Orthometals BV Meppel
Orthometals recyclet alle metalen die overblijven na crematie. Meer dan 700 crematoria wereldwijd maken gebruik van hun oplossing waarin ze het recyclen van metalen hebben geperfectioneerd. De OrthoMetals oplossing is kosteloos voor alle deelnemende crematoria en heeft toch een gezond businessmodel waarbij ze een transparant en helder proces garanderen. Een mooie case op het gebied van circulariteit! Bekijk hier een filmpje ter inspiratie.

Jan Willem is bedrijfskundige en een bekend Nederlands roeier met twee keer deelname aan de Olympische Spelen. Het onderwerp van zijn presentatie en zijn bedrijfskundige achtergrond gecombineerd met topsport zal een business gedreven, energievolle presentatie opleveren.

12:00 uur: Lunch

13:00 uur: Innovatiecafé
De thematrekkers vertellen op een informele, bliksemsnelle manier gepassioneerd over hun themalijn. Daarna is er tijd voor verdieping, discussie en gezelligheid zodat we samen leren, elkaar inspireren en gaan uitproberen. Je kunt drie van de zes thematrekkers bezoeken. Inspiratie voor jezelf, maar ook draag je bij aan de voortgang van de themalijn.

15:45 uur: Ondertekening eerste 'Innovatiedeal' t.b.v. de Open Leeromgeving door Luuk Klomp van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Jessie van der Linden van Rijkswaterstaat.
Met deze deal bekrachtigen zij de intentie tot een overstijgende manier van samenwerken op het gebied van innovatie. Uitkomsten uit de Open Leeromgeving zullen actief doorontwikkeld worden aan de hand van de Small Business Innovation Research (SBIR) regeling.

16:00 uur: Borrel

Locatie

De locatie is 'A Beautiful Mess'. Deze locatie is vanaf Amsterdam Amstel goed te bereiken. Lopend 15 minuten of vanaf metrostation Spaklerweg 5 minuten lopen. 

Aanmelden

Kom ook en lever een bijdrage aan afspraken en uitgangspunten over inkoop en aanbod van circulaire viaducten en bruggen! Je kunt je via deze link aanmelden. 

Komende activiteiten