Stuurgroep innovatie challenge politie

Stuurgroep innovatie challenge politie

Om een antwoord te bieden op de steeds snellere ontwikkelingen binnen het politiewerk zoekt de politie innovatieve ideeën, concepten en oplossingen voor haar huisvesting. Innovatie kan immers helpen om een schaalsprong te maken op het vlak van duurzaamheid, circulariteit en flexibiliteit. De politie heeft daarom de handen ineengeslagen met brancheorganisatie Bouwend Nederland en het initiatief genomen tot een innovatie challenge. De Bouwcampus en Next2Company geven uitvoering aan dit initiatief. Deze opgave draagt bij aan de Roadmap ‘Transformatie, renovatie en multifunctioneel gebruik’ van De Bouwagenda. 

Datum evenement: 07 maart 2018

Deel deze pagina

Vanuit deze organisaties sluiten personen aan bij de stuurgroepvergadering op 7 maart om de stand van zaken door te nemen van de innovatie challenge. De stuurgroepvergadering staat onder andere in het teken van het proces van de challenge en de inzendingen die inmiddels al zijn ontvangen.

achtergrondinformatie

Op 6 februari is de innovatie challenge gelanceerd tijdens een grote feestelijke bijeenkomst op De Bouwcampus. Vanaf dat moment is het mogelijk om inzendingen voor de challenge in te sturen op de drie geformuleerde uitdagingen voor politiebureaus en politieposten, ben je benieuwd naar de innovatie challenge? Neem dan ook eens een kijkje op de website van de innovatie challenge.

Deelname aan de stuurgroepvergadering op 7 maart vindt plaats op persoonlijke uitnodiging. 

Komende activiteiten