• Start
  • Agenda
  • Slotpresentatie Minor Integrated Infrastructure Design

Slotpresentatie Minor Integrated Infrastructure Design

Slotpresentatie Minor Integrated Infrastructure Design

Met de slotpresentatie van de eindopdracht sluiten 24 studenten de eerste editie af van de nieuwe interfacultaire Minor Integrated Infrastructure Design. Deze minor is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen meerdere vakgebieden vanuit Bouwkunde, Civiele Techniek en Technische Bestuurskunde en wordt hierbij gefaciliteerd door het Deltas, Infrastructures & Mobility Initiative (DIMI).   

Datum evenement: 29 januari 2016

Deel deze pagina

Sinds september 2015 volgen 24 studenten een intensief onderwijsprogramma van een half jaar dat hen kennis laat  maken met de uitdagingen van de wereld van transport- en waterinfrastructuren. De studenten hebben naast de aangeboden theorie een groot aantal lezingen gevolgd van verschillende professionals uit de wereld van infrastructuur. Daarnaast zijn er in de verschillende vakken allerlei reële cases aan bod gekomen om de ontwerpcompetenties van de studenten verder te ontwikkelen en om hen de samenwerking in multidisciplinaire teams te laten ervaren. De minor heeft een eigen ontwerpstudio op De Bouwcampus waarbinnen de studenten druk in de weer zijn geweest met het ontwerpen van tracés, bruggen, verkeerspleinen en dijken. 

Met de eindopdracht van de Gemeente Rotterdam komt alles tezamen waarbij de studenten kunnen laten zien wat zij op dit punt van hun opleiding in hun mars hebben. 

DATUM EN TIJD

De slotpresentatie vindt plaats op vrijdag 29 januari van 9:00-12:30 uur.

MEER INFORMATIE

Organistor van deze bijeenkomst is TU Delft/Deltas, Infrastructures & Mobility Initiative (DIMI). 
Deelname aan deze slotpresentatie vindt plaats op persoonlijke uitnodiging.
Kijk voor meer informatie op de website van TU Delft

Komende activiteiten