SBIR On the Beach

SBIR On the Beach

Deze winter zal Rijkswaterstaat de innovatieopdracht gericht op Circulaire Viaducten en Bruggen uitschrijven, de eerste in een reeks innovatiecompetities. Met de vakantie voor de deur lijkt de winter nog ver weg. Maar niets is minder waar, de tijd gaat hard. Daarom is de zomer hét moment voor jou om geïnformeerd te worden over de innovatiecompetitie (SBIR), ervaringen te delen en in gesprek te gaan over het inrichten van de aanstaande competitie.

Datum donderdag 15 augustus 2019
Tijdstip 8.15 tot 10.30 uur (inloop vanaf 8.00 uur)
Locatie Beachclub Down Under (Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein)

Datum evenement: 15 augustus 2019

Deel deze pagina

De themalijn Inkoop en Aanbesteding van de Open Leeromgeving nodigt jou als duurzame pionier uit om op 15 augustus deel te nemen aan de ontbijtsessie Innovatiecompetitie Circulaire Viaducten & Bruggen die door Rijkswaterstaat en RVO georganiseerd wordt. En waar kan dat in deze tijd van het jaar beter dan op het strand?

Programma

08:00 – 08:15 uur Inloop ontbijtbuffet

08:15 – 09:00 uur Opening en Keynote
Hoe creëer je een duidelijke visie en heldere strategie om impact te maken met jouw innovatie? Dieuwertje Damen van Rainbow Collection deelt haar visie ‘focus is impact’.

09:00 – 10:00 uur Gesprekscarrousel: 3 invalshoeken op innovatie in opdracht
• Carla Dekker (RVO), Founding Mother van SBIR in Nederland.
• Jantsje op de Hoek (Provincie Overijssel) launching customer van de PlasticRoad en Programma manager Startup in Residence.
• Gerben Hofmeijer (AT Osborne), Winnaar van de prestigieuze European Society of Construction Law Thesis prijs voor zijn onderzoek naar innovatiepartnerschap.

10:00 – 10:30 uur Ontbijttafels
Hoe maken we de Innovatiecompetitie Circulaire Viaducten en Bruggen tot een succesvolle procedure?

10:30 uur Afsluiting

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden

Komende activiteiten