• Start
  • Agenda
  • Rondetafelgesprek 'Succesvol Nieuw Werken bij gemeenten'

Rondetafelgesprek 'Succesvol Nieuw Werken bij gemeenten'

Rondetafelgesprek 'Succesvol Nieuw Werken bij gemeenten'

In de bijeenkomst willen we samen met gemeenten verkennen wat (nog meer) nodig is om van Nieuw Werken (NW) een succes te maken. Waar moet je aan denken, welke maatregelen moet je nemen, hoe pak je het aan? Is het vooral een kwestie van een checklist afvinken of is er ook een rode draad. En wat is die dan?

We kiezen voor het onderlinge gesprek als methode om maximaal ruimte te creëren voor een open dialoog. Ter ondersteuning van de verkenning en discussie wordt gestart met twee korte pitches waarin actuele kennis over werk(plek)innovatie gedeeld wordt. Aan het slot van de bijeenkomst willen we proberen het gezegde te vangen in een onderzoekagenda: welke vragen rondom verandering in werk bij gemeenten moeten nader uitgezocht worden. Van de bijeenkomst maken wij een kort verslag.

Datum evenement: 20 oktober 2016

Deel deze pagina

Doelgroep

De bijeenkomst is bedoeld voor gemeenten die “anders werken” of “flexwerken” willen gaan invoeren of die daar nog over nadenken, én voor gemeenten die eerder HNW hebben ingevoerd en voor volgende uitdagingen staan. Gemeenten die nog moeten starten kunnen leren van elkaar en van de ervaringen van gemeenten die hen voorgingen. Gemeenten die al zijn overgestapt kunnen onderling ervaringen uitwisselen, elkaar tips geven en samen nadenken over de vraag hoe je “nieuw werken” nog een stap verder kan brengen.

Qua functie-achtergrond denken we aan deelname door directeuren│hoofden bedrijfsvoering-HR-ICT-FM en aan projectleiders NW. Maar ook gemeentesecretarissen en andere bij NW betrokkenen zijn welkom.

We mikken op deelname van circa 20 gemeenten. 

Datum en Tijd

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 oktober, van 13.45 tot 17.30 uur.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de bijeenkomst.

Komende activiteiten