• Start
  • Agenda
  • Platform CB'23 Presentatie resultaten actieteams

Platform CB'23 Presentatie resultaten actieteams

Platform CB'23 Presentatie resultaten actieteams

De eerste mijlpaal van Platform CB’23 is bereikt! Een jaar na de start van het platform hebben de drie actieteams leidraden opgesteld voor een Framework Circulair Bouwen, voor Paspoorten voor de Bouw en voor het Meten van Circulariteit. Dit vieren wij graag met jou op donderdagochtend 4 juli in het LEF future center. Bekijk het programma! 

Het maximum aantal deelnemers voor de bijeenkomst van 4 juli is inmiddels bereikt. Wij overwegen om een extra bijeenkomst te organiseren. Vul hier je gegevens in als je interesse hebt om hierbij aanwezig te zijn. Als er afmeldingen komen voor 4 juli, dan zullen wij in volgorde van binnenkomst mensen van deze interesselijst informeren dat er plek is.


Datum evenement: 04 juli 2019

Deel deze pagina

Handvatten voor circulair bouwen

In oktober 2018 is een brede vertegenwoordiging uit de bouwsector aan de slag gegaan om tot de eerste werkafspraken voor circulair bouwen te komen. Half april dit jaar zijn de conceptleidraden per actieteam gepresenteerd waar de volledige sector feedback op mocht geven. Uit de vele reacties blijkt de enorme behoefte om tot praktische handvatten te komen. Op 4 juli worden de resultaten van de drie actieteams gepresenteerd: een framework en een lexicon voor circulair bouwen en leidraden voor paspoorten en meten, die je in je eigen praktijk kunt toepassen.

Programma

09:00 – 09:30 uur: Ontvangst met koffie/thee
09:30 – 12:30 uur: Presentatie en discussie resultaten actieteams

• Feestelijke opening met Elphi Nelissen
Voorzitter Transitieteam Circulaire Bouweconomie
• Break out sessies per actieteam
          o Uitleg van de leidraad: Wat zit er in en wat nog niet?
          o Hoe pas ik de leidraden toe in de praktijk?

12:30 – 13:00 uur: Plenaire afsluiting en lunch

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de bijeenkomst van 4 juli! Je kunt één van de drie actieteampresentaties bijwonen. Geef bij je inschrijving aan naar welke van de drie je wilt gaan. Let op! Er is een maximum aantal deelnemers per actieteam, dus wees er snel bij!

Locatie

LEF future center (in gebouw Rijkswaterstaat Westraven), Griffioenlaan 2 in Utrecht

Komende activiteiten