Pitches InfraTech Innovatieprijs

Pitches InfraTech Innovatieprijs

De Nederlandse infrasector wordt wereldwijd beschouwd als één van de meest innovatieve. Maar de ontwikkelingen in de infrabranche volgen elkaar in snel tempo op: "De toekomst vraagt niet alleen om méér infrastructuur, maar vooral om slimmere infrastructuur” dat verklaarde Minister Schultz van Haegen tijdens de vorige editie van InfraTech. Met de InfraTech Innovatieprijs worden organisaties en studenten uitgedaagd om de gebaande paden te verlaten, hun creativiteit en kennis op het gebied van infrastructuur de vrije loop te laten en met slimme oplossingen te komen.

Datum evenement: 08 december 2016

Deel deze pagina

Elke editie roept InfraTech de sector op om baanbrekende ideeën te lanceren voor de aanleg en het onderhoud van infrastructuur in de breedste zin van het woord. Ook tijdens InfraTech 2017 wordt de InfraTech Innovatieprijs uitgereikt. Het bedrijfsleven, overheden, kennisinstellingen maar ook particulieren kunnen meedingen naar de prijs in twee categorieën: product innovatie en project innovatie. De winnaars van de InfraTech Innovatieprijs 2017 mogen zich een jaar lang InfraInnovator noemen. Daarnaast ontvangen zij een InfraTech promotiepakket ter waarde van € 2.500,- of € 500,- cash. De uitreiking van de prijs vindt plaats op de tweede beursdag van InfraTech, op woensdag 18 januari 2017.

CRITERIA INFRATECH INNOVATIEPRIJS 2017 

De jury beoordeelt alle inzendingen, aan de hand van vastgestelde criteria die in het reglement zijn vastgelegd, per categorie. De inzendingen worden beoordeeld op het vernieuwende karakter, maatschappelijk nut, creatief gebruik van tijd, geld en middelen en 'slim verbinden’. 

PITCHES

Op donderdag 8 december worden de genomineerden uitgedaagd om hun inzending persoonlijk te pitchen op De Bouwcampus voor de jury, die de uiteindelijke winnaar zal kiezen.

De jury voor de InfraTech Innovatieprijs 2017 bestaat uit:  

  • Juryvoorzitter: Dhr. Maxime Verhagen - Voorzitter Bouwend Nederland
  • Dhr. Jan Hendrik Dronkers - Directeur-Generaal RWS
  • Dhr. Johan Vermeer - Algemeen directeur Stadsontwikkeling Gemeente Rotterdam
  • Mevr. Annemieke Nijhof - CEO Tauw Group BV 
  • Dhr. Tomas te Velde - Student TU Delft / Jonge Geesten® 

Datum en tijd

De pitches vinden plaats op 8 december op 14.30 uur. 

Meer informatie

Deelname vindt plaats op uitnodiging. Kijk voor meer informatie over de Innovatieprijs en InfraTech op de website van InfraTech

De Bouwcampus is strategisch partner van InfraTech. 

Komende activiteiten