• Start
  • Agenda
  • Ontbijtsessie: Heb jij het in je om het verschil te maken?

Ontbijtsessie: Heb jij het in je om het verschil te maken?

Ontbijtsessie: Heb jij het in je om het verschil te maken?

De wereld is in beweging. De ontwikkelingen in techniek gaan snel, de klantvraag verandert en de markt is in transitie. Ontwikkelingen die alle bedrijven in de bouwkolom raken. Eén van deze ontwikkelingen, en misschien wel de meest onderschatte, is de transitie naar een meer circulaire economie. Het verhaal van de circulaire economie is onvermijdelijk en heeft een enorme impact op de manier waarop we nu en in de toekomst ons geld verdienen. Dat betekent nu keuzes maken én stappen vooruitzetten. Weet jij wat de volgende stap is? Heb jij het in je om het verschil te maken? Heb jij het lef? Kom dan naar het inspirerend ontbijt met visionair, innovator en architect Thomas Rau, georganiseerd door BIMpuls® en stichting De Bouwcampus, op 20 april op De Bouwcampus. 

Datum evenement: 20 april 2017

Deel deze pagina

Ontbijten met…

Onder het genot van een ontbijt ervaar je de impact van circulaire economie en zie je de kansen voor de toekomst. Onder het motto ‘guided by the future’ duidt architect Thomas Rau de noodzaak van een omslag naar circulaire economie. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden neemt Theo Ockhuijsen je mee in de transitie van je organisatie naar een circulaire economie. Hierbij besteedt hij aandacht aan de organisatie, de eigen rol in de keten en het verdienmodel. In rondetafelgesprekken gaat u hierna met andere aanwezigen nader over in gesprek.

Het smaakt naar meer

Maar wat als je daadwerkelijk stappen voorwaarts wilt zetten? Dan hebben we voor jou de mogelijkheid om echt aan de slag te gaan. Jij kunt aan de keukentafel zitten met Thomas Rau en het team van BIMpuls® om die nieuwe weg te verkennen. Want als je weet wat de impact is, kunnen ook de eerste stappen gezet worden. Geef bij je aanmelding aan dat jij dat ook wilt, dan reserveren we een plek voor je. Eén ding is zeker: als je aan deze keukentafel hebt gezeten, is niets meer onmogelijk voor je bedrijf!

Programma

07:30-08:00 uur           Inloop
08:00-10:00 uur           Inleiding door Majorie Jans, manager De Bouwcampus, Theo Ockhuijsen, directeur BIMpuls® en aansluitend visionair Thomas Rau en rondetafelgesprekken

Optioneel
10:00-12:00 uur          Verdieping met Thomas Rau en het team van BIMpuls® in keukentafelgesprekken             

Locatie

Het ontbijt vindt plaats op De Bouwcampus, Van der Burghweg 1 te Delft.

Aanmelden

Aanwezig zijn bij dit inspirerende ontbijt? Er is beperkte capaciteit, dus meld je snel aan via info@debouwcampus.nl en vermeld hierbij als je ook bij het keukentafelgesprek aanwezig wilt zijn. 

  Bimpuls    Logo De Bouwcampus

Komende activiteiten

  • dinsdag, 22 september 2020
    Op dinsdag 22 september 2020 vindt de derde bijeenkomst van 'Industriële Woningbouw' plaats
  • donderdag, 24 september 2020
    Bij de Brugdialogen gaan we maandelijks met elkaar in gesprek, online, over een specifiek onderwerp, altijd i.v.m. bruggen.