Onderwijsvastgoed Dag 2018

Onderwijsvastgoed Dag 2018

De Onderwijsvastgoed Dag 2018 biedt een interactief programma met oplossingen voor nieuw en bestaand onderwijsvastgoed. Ervaringsdeskundigen beantwoorden de actuele vragen die spelen rondom het onderwijsvastgoed en bieden perspectief voor de toekomst. Welke ontwikkelingen spelen er? Welke verbindingen worden er met de samenleving gelegd? Hoe kan het onderwijsvastgoed mee met de bijna allesoverheersende energietransitie?

Datum evenement: 25 september 2018

Deel deze pagina

In het hoofdprogramma Atto Harsta (Transitiestrateeg De Bouwcampus / Aldus bouwinnovatie) en Caspar Boendermaker (BNG Bank) over de transitie naar het onderwijsvastgoed van morgen, schoolbestuurders over de verbinding met de omgeving en een bijdrage over een school zonder klaslokalen. En wij bespreken graag met je de Nationale Trendradar Onderwijsvastgoed. 

Naast het hoofdprogramma heb je keuze uit een achttal interessante break-out sessies. Ook is er voldoende gelegenheid collega’s uit het onderwijsvastgoed te ontmoeten. 

Programma

Klik hier voor het volledige programma. 

Datum en tijd

Dinsdag 25 september 2018 van 10.00 tot 16.30 uur. 

Deelname

€ 345,- excl. btw voor scholen en gemeenten en € 395,- excl. btw voor overige organisaties. Inbegrepen zijn koffie/thee, lunch en de netwerkborrel. Aanmelden kan via deze website

Locatie

Nyenrode Business Universiteit, Breukelen.

Artikel

Atto Harsta schreef het artikel 'Van vastgoed naar flexgoed - Tijd voor een nieuwe visie op onderwijsgebouwen' (Vastgoedsturing #8). Klik hier om het te lezen. 


Nyenrode Business Universiteit is partner van De Bouwcampus. Atto Harsta, een van de sprekers, is werkzaam bij De Bouwcampus.

Komende activiteiten