• Start
  • Agenda
  • Minisymposium met praktische workshops ondertekening Green Deal logistiek in de bouw

Minisymposium met praktische workshops ondertekening Green Deal logistiek in de bouw

Minisymposium met praktische workshops ondertekening Green Deal logistiek in de bouw

Zit u ook letterlijk klem in de stad waar u bouwt? Gaat bij u het verkeer gewoon door terwijl u onderhoud of aanleg pleegt aan de weg? Intensieve bebouwing van de binnensteden en het wegennetwerk in een bewoonde omgeving vergt meer dan alleen maar technische kennis. Als gemeente, rijksopdrachtgever of bouwbedrijf moet u steeds meer rekening houden met de omgeving, minimaliseert u het aantal transportbewegingen en verhoogt u daardoor de veiligheid van en naar de bouwplaats. Dit vergt ontwikkeling van u en uw partners op logistiek vlak. 

 

 

Datum evenement: 02 oktober 2017

Deel deze pagina

Bouwlogistiek is een zaak van de gehele keten. De initiatiefnemers van de Green Deal nodigen u uit voor het minisymposium met praktische workshops en de feestelijke ondertekening van de Green Deal. Hun wens is dat u aanhaakt bij deze ontwikkeling en meedoet om zo samen resultaten te boeken op de weg naar uitmuntende bouwlogistiek. 

Initiatiefnemers

De initiatiefnemers van dit minisymposium zijn Bouwend Nederland, Rijkswaterstaat en Gemeente Rotterdam. Allen ook initiatiefnemers van De Bouwcampus. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arjan Wallinga (Bouwend Nederland): evenementen@bouwendnederland.nl

LET OP: Dit minisymposium vindt niet plaats op De Bouwcampus, maar in Rotterdam Ahoy.

Video 

 

Komende activiteiten