Master Case Day 2016

Master Case Day 2016

Op dinsdag 22 november vindt de Master Case Day 2016 plaats! Op deze dag zullen zo’n 150 studenten actief aan de slag gaan met multidisciplinaire, actuele cases. Na de succesvolle editie van afgelopen jaar zijn dit jaar ook Young Professionals (max. 5 jaar werkervaring) welkom bij dit event.

 

 

Datum evenement: 22 november 2016

Deel deze pagina

De studie Civiele Techniek aan de TU Delft is erg breed met elf verschillende masterrichtingen na een brede bachelor. Binnen het mastercurriculum was weinig ruimte voor studenten om multidisciplinair te leren samenwerken, terwijl dit later in het bedrijfsleven veel van ze zal worden gevraagd. Hieruit is de Master Case Day ontstaan.

FlyerMaster Case Day

Cases

Deelnemers gaan tijdens de bijeenkomst met de volgende cases aan de slag:

Datum en Tijd

Het evenement vindt plaats op dinsdag 22 november 2016, van 9.00-19.00 uur. De dag wordt geopend door de decaan van de faculteit CiTG Bert Geerken met aansluitend een inspirerende speech van Martijn Smitt, de directeur van BAM Infra. Vervolgens wordt er aan de cases gewerkt. Aan het einde van de dag mogen de beste teams hun resultaat pitchen bij de jury die de winnaar kiest. De jury bestaat uit afgevaardigden van de deelnemende bedrijven; verschillende directeuren zullen achter de jurytafel plaatsnemen.

De dag wordt afgesloten met een informele borrel tijdens de Career Market, waar een aantal bedrijven zich presenteren bij een stand.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de Master Case Day. Daar kun je je ook aanmelden. 
De Master Case Day is tot stand gekomen in samenwerking met De Bouwcampus. 

 

 

 

Komende activiteiten