Lunchwebinar 'Warmte uit Water'

Lunchwebinar 'Warmte uit Water'

TEO (Thermische energie uit oppervlaktewater) wordt steeds bekender. Maar wanneer is het mogelijk en/of zinvol om warmte uit oppervlaktewater te onttrekken en TEO toe te passen in een woonwijk of bij vastgoed? En hoe kunnen het beste de uitdagingen van bijvoorbeeld financiering, draagvlak, aanbesteding en governance worden aangegaan? Met welke samenwerkingsvormen kunnen deze problemen het beste worden aangepakt?

Wil je meer weten over TEO en hoe en wanneer dit concreet toe te passen, meld je dan aan voor onze webinar: Warmte uit Water!

Klik hier voor meer informatie over 'Warmte uit water'.

Datum evenement: 02 juli 2020

Deel deze pagina

Webinar

Tijdens deze lunchwebinar worden praktijkervaringen gedeeld die zijn opgedaan bij de ontwikkeling van een TEO-project in een bestaande woonwijk in Zutphen. Tevens wordt ingegaan op de manier waarop Rijkswaterstaat en Alliander samenwerken in het pré-concurrentiële Bouwcampustraject 'Grip op de Maas'. Hierna is er de gelegenheid om vragen te stellen naar aanleiding van de presentatie en om te discussiëren over het toepassen van TEO.

Lunchwebinar 'Warmte uit Water'
Datum: Donderdag 2 juli 2020
Tijdstip: 12.00-13.00 uur
Locatie: Online

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden. Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je voorafgaand aan de sessie de link naar de online omgeving.

Komende activiteiten