Jonge vernieuwers dagen elkaar uit

Jonge vernieuwers dagen elkaar uit

Ben jij een vernieuwende jongere (<36 jaar) werkzaam in de utiliteits-, woning-, waterbouw en/of infrastructuur? De Bouwcampus en JongRVB organiseren voor jou een interactieve bijeenkomst!

Datum evenement: 05 juni 2019

Deel deze pagina

Waarom doen we dat? In het najaar van 2018 hebben verschillende jonge bouwers, opdrachtgevers, adviseurs en De Bouwcampus gezegd dat zij dromen van een ‘Bouwbranche zonder grenzen’. We werken namelijk allemaal aan dezelfde maatschappelijke uitdagingen: van duurzaamheid tot vergrijzing. En vaak doen onze organisaties dat ook nog eens samen. Elkaar nu leren kennen levert daardoor sectorbreed kennis, begrip en plezier op dat zich terugverdient in de echte projecten!

En wat verbindt ons nou meer dan de inhoud? Daarom gaan we op de Provada elkaar uitdagen rondom de grote opgave waarvoor het Rijksvastgoedbedrijf en onze sector staan: de gebouwde omgeving klaarmaken voor de toekomst.

Denk buiten de gebaande paden en laat je stem horen. Ontmoet en leer van elkaar. Na afloop kan je blijven borrelen op de nieuwe circulaire stand van het Rijksvastgoedbedrijf.

Datum: 5 juni
Tijdstip: 15:00 - 16:00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Hal 10, stand 25. 
Aanmelden: meld je aan via info@debouwcampus.nl  o.v.v. jonge vernieuwers    

 

Komende activiteiten