InfraTech - Dag 2

InfraTech - Dag 2

De Bouwcampus is strategisch partner van de vakeurs InfraTech. Van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 januari zijn wij te vinden op De Bouwcampus-stand in de Plaza, nummer P.700. Graag ontmoeten wij jou en vertellen meer over de opgaven die momenteel lopen. Daarnaast verzamelen wij de hele week prikkelende vraagstukken over vernieuwing in de bouw. Wij gaan op zoek gaat naar de antwoorden binnen ons netwerk en zullen goede vragen verder verkennen. De beste vraag zullen we belonen met een co-creatiesessie. Kom dus langs op de stand en spreek jouw vraag in!

Datum evenement: 16 januari 2019

Deel deze pagina

Infra Innovaties in the picture

De Bouwcampus is medeorganisator van de InfraTech Innovatieprijs. Alle inzendingen voor de Innovatieprijs zijn te bewonderen op de beursvloer in Hal 6. Vooraf kun je je stem uitbrengen voor de Cobouw Publieksprijs. Wil je weten welke van de 67 inzendingen de vakprijs uitgereikt krijgt uit handen van minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen? Kom dan op woensdag 16 januari 2019 10.30 uur naar de prijsuitreiking op het Rijkswaterstaat Paviljoen in Hal 6.

Activiteiten

InfraTech biedt een uitgebreid kennisprogramma aan. Graag stippen wij enkele activiteiten aan waar De Bouwcampus (zijdelings) bij betrokken is:

  • Woensdag 16 januari 16:30 – 17:00 uur, Provincieboulevard (Hal 1): Presentatie IFD in de GWW: de NTA voor beweegbare bruggen. Genomineerd voor de InfraTech Innovatieprijs en voortgekomen uit de praktijkopgave Stroomversnelling Bruggen.
  • Woensdag 16 januari 19:15 – 20:15 uur, Provincieboulevard (Hal 1): ProvinciePraat: in gesprek met gedeputeerden over innovatie. Onder leiding van Ramona van Zweden gaan gedeputeerden in gesprek met vertegenwoordigers uit de markt over Infra Innovatie. Laurens Schrijnen, directeur van De Bouwcampus, zit ook aan tafel.
  • Donderdag 17 januari 13:30 – 17:00 uur, CROW Port 2 (Plaza): Minisymposium MKB INFRA Award.
    Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, bezoekt vandaag de beurs en reikt de award uit voor meest MKB vriendelijke opdrachtgever. Het MKB convenant past goed in de visie en missie van De Bouwcampus. Via onze ambassadeur Cees Buijs is De Bouwcampus zijdelings betrokken.
  • Donderdag 17 januari 14:30 – 15:00 uur, Rijkswaterstaat Paviljoen Hal 6: Uitvoeringsprogramma Circulaire Bouweconomie & Platform CB’23. De Bouwcampus zit in de Regieraad van het platform en brengt initiatieven rondom circulair bouwen samen. De hele week kun je op het paviljoen in gesprek met vertegenwoordigers van Platform CB’23. Bekijk hier het volledige programma met activiteiten van Platform CB'23. 

Registreer je via onderstaande banner voor een gratis bezoek!

 

IFT2019 banner 728x90px reg

Komende activiteiten