• Start
  • Agenda
  • Hier krijgt u energie van, inspiratiemiddag op De Bouwcampus

Hier krijgt u energie van, inspiratiemiddag op De Bouwcampus

Hier krijgt u energie van, inspiratiemiddag op De Bouwcampus

Speciaal voor relaties van Triodos Bank Private Banking organiseert The Green Village een bruisende inspiratiemiddag op De Bouwcampus in Delft, de bakermat van innovaties op het gebied van energie.

Datum evenement: 27 september 2016

Deel deze pagina

Wat kunt u verwachten?

U ziet, hoort en ervaart hoe uw woon-, werk-, en leefomgeving er over tien jaar uit kan zien. Hoogleraar Future Energy Systems Ad van Wijk laat energiesystemen van de toekomst zien die uw directe leefomgeving drastisch gaan veranderen. Jacco Minnaar, director Energy & Climate van Triodos Investment Management, neemt u mee in de energietransitie en onze visie over investeren en beleggen in duurzame energie.

Daarnaast krijgt u een kijkje achter de schermen van drie innovatieve energieprojecten van ‘The Green Village’ waaronder een brandstofcelauto die stroom levert.

Tijdens de workshop ‘Mobiliteit en wonen in de toekomst’ door Eneco leert u meer over de mogelijkheden van batterijen zoals de Tesla Powerwall. Of volg de workshop ‘Samen zorgen voor duurzame energie’ en ga in gesprek met een aantal lokale en collectieve energie coöperaties die hun ervaringen met u delen. Na een gezellige borrel gaat u met vernieuwde energie en ideeën weer naar huis.

Datum en Tijd

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 27 september 2016, van 13.30 - 18.00 uur.

Meer informatie

Deelname vindt uitsluitend plaats op uitnodiging. Kijk hier voor meer informatie over de bijeenkomst.

 

 

 

Komende activiteiten