Geest uit de fles BOUWtalks - Michèle Blom

Geest uit de fles BOUWtalks - Michèle Blom

De coronacrisis laat zien hoe kwetsbaar, onzeker, maar ook zelfbewust mensen zijn. Vooralsnog wordt er in de bouw zo veel mogelijk doorgewerkt. Dat is maar goed ook want de bouw heeft het de laatste tijd goed te verduren door de problematiek rond stikstof en PFAS. Tijdens de coronacrisis wil men blijven doorbouwen maar dat is niet meer vanzelfsprekend omdat het niet altijd meer mogelijk is. Er moeten hygiënische maatregelen genomen worden. Tijdens de Geest uit de fles BOUWtalks laten wij ons inspireren door verschillende visies die er in de sector zijn. Daarna kun je In dialoog met haar of hem.

DIRECT AANMELDEN

Datum evenement: 25 juni 2020

Deel deze pagina

Het online Jonge Geesten initiatief ‘Geest uit de Fles’ ZOOMtalks is positief opgevallen. Dat heeft er toe geleid dat er een samenwerking tussen De Bouwcampus X Jonge Geesten® is gestart met de naam Geest uit de fles BOUWtalks. Dit initiatief heeft als doel dat we met verschillende generaties en geïnteresseerden binnen en buiten de bouwsector van gedachten wisselen over wat de coronacrisis betekent voor de bouw. Hoe moet het eruit zien wanneer we weer ‘normaal’ opstarten of brengt het innovaties die juist de hoognodige transitie gaan helpen? Niet alleen voor ons, maar ook, of misschien wel juist, voor toekomstige generaties. 

Na een korte introductie van host Nynke Sijtsma, directeur van De Bouwcampus, laten wij ons inspireren door een spreker waarna we met hem of haar in dialoog kunnen gaan. De sessie wordt gefaciliteerd door Jonge Geesten®.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere sessies. Van tevoren ontvang je van ons een ZOOM-link. Via deze link kom je op het aangegeven tijdstip automatisch in de sessie. 

Wie en wanneer?

Michèle Blom - DG Rijkswaterstaat

Michèle Blom - DG Rijkswaterstaat

Donderdag 25 juni om 17:00 uur (inloggen vanaf 16:50 uur)

Tijdens deze BOUWtalks zal Michèle Blom uit de doeken doen hoe bij Rijkswaterstaat wordt doorgewerkt in Coronatijden.

Welke kansen ziet zij? En hoe verbindt zij die kansen met de transitie-opgaven die er liggen? Houdt Rijkswaterstaat het ingezette verandertraject ‘op weg naar een vitale infrasector’ vol? Is zij koersvast? Dat alles en nog veel meer vragen, ook van jullie, tijdens de Geest uit de fles BOUWtalks.


Plaatsgevonden BOUWtalks

Praktische informatie

Een Geest uit de fles BOUWtalk duurt maximaal één uur, de deelnemers kunnen 10 minuten voor de start inloggen. We starten exact op de aangegeven begintijd in verband met een opname van de spreker. De spreker geeft een korte introductie en zal hierna ongeveer een kwartier zijn of haar inzichten delen. Dit wordt gevolgd door een gedachtewisseling waarin de deelnemers de mogelijkheid hebben vragen aan de spreker te stellen. Rond 17:55 uur wordt de sessie afgesloten. 

Komende activiteiten