EHA Sustainability Showcase 2016

EHA Sustainability Showcase 2016

Als architect hebben we een grote impact op het leven van de gebruikers van onze gebouwen. En onze gebouwen hebben een grote impact op de wereld, door hun materiaal- en energieverbruik. Om die reden staat duurzaamheid al decennialang centraal in onze ontwerpen. Elke nieuwe opgave brengt daarbij weer nieuwe duurzame uitdagingen.

Datum evenement: 30 september 2016

Deel deze pagina

Vandaar dat we u tijdens de Dutch Green Building Week graag meenemen in het ontwerpproces van onze meest recent gerealiseerde gebouwen: een openbaar vervoerknooppunt, een popcentrum, een middelbare school en twee universitaire onderwijs- en onderzoeksgebouwen. Wat waren die duurzame uitdagingen en hoe zijn wij ermee omgegaan? En wat is de impact van deze gebouwen op hun gebruikers en de wereld? Kom luisteren naar de projectarchitecten en bekijk onze gebouwen!

Showcase TNW Delft: compact en toekomstbestendig labgebouw. Over TNW Delft zal Project Architect Erik de Geus een presentatie geven bij De Bouwcampus in Delft. Daarna volgt er een rondleiding door het TNW gebouw.

Datum en Tijd

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 30 september, van 14.00 - 16.00 uur.

Aanmelden

Aanmelding vereist, via DGBW@ectorhoogstad.com. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

 

 

 

Komende activiteiten