De Bouwcampus op de InfraTech

De Bouwcampus op de InfraTech

Van 17 tot en met 20 januari 2017 vindt de InfraTech2017 plaats in Ahoy Rotterdam. De Bouwcampus is als strategisch partner betrokken bij de InfraTech. Ook op de beursvloer is De Bouwcampus aanwezig. Waar kom je ons woensdsag 18 januari tegen?

Datum evenement: 18 januari 2017

Deel deze pagina

VERANDERENDE SAMENWERKING IN DE KETEN

Tijdens de InfraTech staan er vier trends binnen de infrastructuur centraal. De Bouwcampus is nauw betrokken bij de samenstelling van het programma rondom het thema ‘veranderende samenwerking in de keten’. Samenwerken doen we niet zomaar. Samenwerken doen we omdat de opgaven waar we voor staan complex zijn. Het doel van het programma over dit thema is slim te leren verbinden. Aan de hand van mooie praktijkvoorbeelden worden er handvatten en succesfactoren aangereikt voor je eigen ‘next best step’ naar een effectievere samenwerking.

Op dinsdag tot en met donderdag worden beursbezoekers in de ochtend naar hun succesverhalen gevraagd door Thomas van Belzen van Cobouw. Tijdens het middagprogramma worden gesprekken gevoerd rondom succesvolle projecten. Moderator bij deze gesprekken is Majorie Jans van De Bouwcampus.

Tijd: woensdag 18 januari van 13.30 -14.15 uur
Locatie: Rondom GWW plein
Onderwerp: project Biesbosch. 

InfraTech debat

Op woensdagmiddag 18 januari om 17.00 uur gaan de drie DG’s Bertholt Leeftink van het Ministerie van Economische Zaken, Jan Hendrik Dronkers van Rijkswaterstaat (IenM) en Jaap Uijlenbroek van het Rijksvastgoedbedrijf (BZK) met elkaar in debat over de kansen die De Bouwagenda biedt, onder leiding van Roderik van Grieken. Dit InfraTech debat wordt georganiseerd door CROW. Locatie: Port 2.

 

Wil je de InfraTech bezoeken? Registreer je dan hier voor een gratis bezoek.

Komende activiteiten